فروش کنجد :
گروه بازرگانی شیمیایی تهران ، از جمله واردکنندگان و فروشندگان موا غذایی بودهو در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی بالخص فروش کنجد تجربه بالایی دارد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران ارتباط برقرار نمایید.
قیمت کنجد:
جهت استعلام سریع قیمت کنجد صفحه اصلی سایت بازرگانی شیمیایی تهران از اینجا وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت ، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
کنجد Sesame
کنجد که در علم از آن به عنوان Sesamum indicum L. یاد می شود، از زمان های قدیم در هند کشت می شد و در گذشته منشأ آن به شمار می رفت. با این حال، در حال حاضر، مناطق ساوانای آفریقا، که حاوی بسیاری از گونههای کنجد وحشی است، گفته میشود که منشأ واقعی آن است. با تحقیق در مورد تاریخچه کشت کنجد، سوابق نشان می دهد که بیش از 3000 سال پیش، این ماده در حوضه رود نیل کشت می شد و در مصر به عنوان روغن پخت و پز، نفت سفید و به عنوان یک غذای فوق العاده که نشاط و شادابی را افزایش می داد، استفاده می شد. کنجد در نهایت از مصر باستان به اروپا و آسیا منتقل شد و امروزه در سراسر دنیا شناخته می شود
ویژگی های گیاه کنجد
این گیاه یک ساله می باشد که حدود 90 تا 100 روز پس از کاشت برداشت می شود. ابتدا گل ها از پایین ساقه شروع به شکوفه دادن می کنند و در مرحله بعد کپسول ها (غلاف های حاوی دانه ها) رشد خود را آغاز می کنند.
پس از رسیدن، کپسول ها می ترکند و دانه ها از پایین کپسول می ریزند. دوره بلوغ زمان و تلاش زیادی برای برداشت میطلبد، زیرا کپسولها از پایین به سمت بالا رشد میکنند و پهن میشوند. در حال حاضر ژاپن به سختی کنجد تولید می کند، زیرا چالش های زیادی برای برداشت وجود دارد.
در بازار ایران هند و پاکستان بزرگترین تولید کننده های این ماده هستند
شرایط نگهداری:
دانه های کنجد را باید در ظرف دربسته نگهداری کرد. بذرها را می توان تا سه ماه در جای خشک و خنک نگهداری کرد. اگر بذرها را در یخچال بگذارید تا شش ماه دوام خواهند داشت. اگز این ماده را در فریزر بگذارید تا یخ بزند تا یک سال خوب و تازه خواهند بود. از طرف دیگر روغن کنجد به طور قابل ملاحظه ای پایدار است و حتی در آب و هوای گرم تا سال ها بدون فاسد شدن باقی می ماند.
انواع کنجد
دانه های کنجد را می توان به رنگ های سفید، قهوه ای، و سیاه به دو شکل همراه پوست یا پوست گرفته شده مشاهده کرد. در میان سه نوع آن، کنجد سفید از نظر ارزش غذایی و کیفیت روغن از انواع دیگر آن مجزا می شود.
ارزش غذایی کنجد
1. سرشار از مواد مغذی ضروری
یکی از بزرگترین فواید کنجد سیاه، مواد مغذی چشمگیر آن است. در واقع، دانه های آن منبع خوبی از پروتئین و فیبر و همچنین مواد معدنی کلیدی مانند مس، منگنز و کلسیم هستند.
آهن موجود در کنجد می تواند به جلوگیری از کمبود آهن مرتبط با کم خونی و افزایش سطح انرژی پایین کمک کند. و اگرچه کمبود مس چندان رایج نیست، دانههای کنجد دوز مناسبی از مس مورد نیاز در روز را برای حفظ سلامت اعصاب، استخوان و متابولیک فراهم میکنند.
کنجد همچنین حاوی مقدار زیادی کلسیم است، با این حال در مورد میزان مفید بودن کلسیم اختلاف نظر وجود دارد. مانند تمام آجیل ها و دانه ها، این ماده نیز حاوی برخی از مواد ضد مغذی طبیعی است که ممکن است مانع از جذب و استفاده درصدی از کلسیم در بدن شود. اساساً کلسیم به اسید اگزالیک آن متصل می شود و باعث می شود که کمتر مفید باشد.
پوست کندن دانههای کنجد، که فرآیندی است که شامل از بین بردن پوست بیرونی آنها میشود، میتواند به حذف مقدار زیادی از اسید اگزالیک کمک کند، اما متاسفانه بیشتر کلسیم، فیبر، پتاسیم و آهن را نیز از بین میبرد. در برخی از نقاط جهان، مانند ژاپن، دانههای کنجد کامل برشته شده معمولا خورده میشوند و جزء ضروری رژیم غذایی محسوب میشوند، زیرا خوردن آنها بدون پوست، کامل و برشته شده میتواند به بهبود جذب کلسیم و سایر مواد مغذی کمک کند.
تحقیقات نشان داده است که پخت و پز بیشتر اگزالات ها را از سایر غذاها حذف می کند، اگرچه این فرآیند نگرانی های دیگری را برای آسیب رساندن به روغن های ظریف موجود در دانه ها ایجاد می کند. به نظر می رسد خوردن دانه های کنجد به طرق مختلف مزایا و معایبی دارد، بنابراین اساساً نوع مورد علاقه خود را انتخاب کنید و آن را با یک رژیم غذایی سالم تکمیل کنید تا از خواص آن بهره مند شوید.
2.سطوح کلسترول پایین
دانههای آن از نظر فیتواسترولهای کاهشدهنده کلسترول تقریباً در بین تمام مغزها، دانهها، حبوبات و غلات بالاترین رتبه را دارند. فیتواسترولها نوعی فیتونوترینت یا استرولهای گیاهی هستند که ساختاری مشابه کلسترول دارند که در روده برای کاهش جذب کلسترول عمل میکنند. آنها به جابجایی کلسترول در دستگاه روده کمک می کنند و کلسترول موجود و قابل جذب را کاهش می دهند. برخی تحقیقات نشان داده است که در بین 27 آجیل و دانه های مختلف آزمایش شده، دانه کنجد، در کنار جوانه گندم، دارای بالاترین فیتوسترول است.
دانه های آن همچنین سرشار از لیگنان هستند، نوعی پلی فنل که می تواند پروفایل لیپیدی را بهبود بخشد و سطح کلسترول را عادی کند. لیگنان ها به طور طبیعی به کاهش کلسترول کمک می کنند و می توانند سطح کلسترول را هم در خون و هم در کبد کاهش دهند. به همین دلیل، محققان گاهی اوقات از فیتوکمیکال های دانه کنجد به عنوان “عوامل هیپوکلسترولمیک” به دلیل خواص قوی کاهش دهنده کلسترول آنها یاد می کنند.
3. کاهش فشار خون
روغن کنجد به دلیل توانایی آن در کمک به کاهش طبیعی فشار خون، یک ضد فشار خون قوی محسوب می شود. یک مطالعه در سال 2006 که در مجله پزشکی بیولوژیکی Yale منتشر شد، اثرات روغن کنجد را بر روی افراد مبتلا به فشار خون بالا بررسی کرد و دریافت که این روغن در کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک موثر است.
محققان همچنین دریافتند که مکمل روغن کنجد به مدت 45 روز میتواند آسیب سلولی ناشی از پراکسیداسیون لیپیدی را کاهش دهد و در عین حال وضعیت آنتیاکسیدانی را برای بهبود سلامت قلب در بیماران افزایش دهد.
4. متعادل سازی سطوح هورمون
علاوه بر این، از آنجایی که دانههای کنجد سرشار از اسیدهای چرب ضروری، پروتئین و طیف گستردهای از ویتامینها و مواد معدنی مهم هستند، میتوان با حفظ سطوح هورمونی سالم و تامین مواد مغذی مورد نیاز برای سلامتی، بهعنوان یک عنصر اصلی در رژیم بارداری استفاده شود.