تگزاپون یا تگزاپن سورفکتانتی آنیونی در شامپو و شوینده ها است و به همین دلیل قدرت پاک کنندگی بالایی دارد و در اغلب شوینده ها استفاده می شود. این ماده در ایران با برند های پاکسان ، پاکنام،بهداش و محب موجود می باشد.برای خرید تگزاپون با کارشناسان مربوطه تماس حاصل فرمایید.
برای خرید تگزاپون با شیمیایی تهران در ارتباط باشید:02191006570 و یا 09911123342
فرمول شیمیایی | CH3(CH2)11(OCH2CH2)nOSO3Na |
نام انگلیسی | Texapon , Sodium laureth sulfate (SLES) |
نام های دیگر | سدیم لوریل اتر سولفات , تگزاپن |
جرم مولکولی
|
288.38 g/mol |
این ماده دارای ویژگی های موثر زیر است:
دارای تاثیر پذیری بسیار عالی حتی در آب های سخت.
به دلیل تولید کف به طور فراوان در شامپوها، مواد شوینده و … استفاده می شود.
ایجاد فوم مناسب و ویژگی های ویسکوزیته خوب
این ماده را می توان با نمک ها، بتائین ها و آمیدها غلیظ کرد. بتایین و آمید ها هر دو نیز فوم را غنی می کنند. برای محصولاتی با ویسکوزیته بالا که در طیف وسیعی از شرایط کار می کنند، با آلکانولامیدهایی مانند کوکامید DEA (تقویت کننده کف بالا) و کوکو بتائین این ماده را ترکیب می کنند.
سازگاری آن با سایر انواع سورفکتانت ها، SLES را به یکی از ارجح ترین سورفکتانت های اولیه برای شوینده های مایع تبدیل کرده است. خواص تمیز کنندگی عالی و سهولت کاربرد آن باعث محبوبیت شوینده های مایع در سراسر بازار جهانی شده است. برای تهیه ی این سورفکتانت آنیونی و سایر مواد شیمیایی مورد نیازتان تنها کافیست با شماره های درج شده در سایت با ما تماس حاصل فرمایید.پیشبینی میشود که بازار محصولات مراقبت شخصی در هند، آفریقا و خاورمیانه به ترتیب با CAGR 7.9٪، 3.4٪ و 4.2٪ در طول دوره پیشبینی 2031 رشد کند. این کشور ها به دلیل در حال توسعه بودن در سال های آینده می توانند بیشترین بازار خرید و فروش این ماده را در خصوص تولید محصولات آرایشی و شوینده به خود اختصاص دهند.
برای دریافت بار مطابق آنالیز و یا بار درخواستی خود با ما در شیمیایی تهران در ارتباط باشید. شیمیایی تهران فعال در زمینه ی صادرات، واردات و تامین مواد شیمیایی
برای مشاهده ی آنالیز برند پاکسان کلیک نمایید
توجه نمایید: این ماده در آب و اتانول محلول است، ترکیب فوق با محدوده pH 6.5-9.5. دماهای بالا را بدون متلاشی شدن تحمل می کند و در محلول های اسیدی و قلیایی نسبتاً پایدار است. با این حال، برخی از مواد شیمیایی اکسید کننده، مانند پراکسید هیدروژن و هیپوکلریت سدیم، می توانند مولکول را تجزیه کرده و کارایی آن را کاهش دهند
اندازه بازار سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) در سال 2015 بیش از 1 میلیارد دلار ثبت شده و تا سال 2024 با CAGR بالای 5 درصد رشد خواهد نمود. افزایش آگاهی در مورد پاکیزگی و بهداشت در سراسر جهان بازار جهانی این ماده را در بازه زمانی پیش بینی شده تقویت خواهد کرد. تقاضای بالا برای سدیم لوریل سولفات در صنعت مراقبت از لباسشویی نقش حیاتی در ارتقای فنآوریهای سورفکتانت در چند دهه اخیر داشته است. آسیا پاسیفیک بزرگترین صنعت مراقبت از لباسشویی در چند سال گذشته بوده است. پیشبینی میشود که بازار پردرآمدی برای تولیدکنندگان پلیمرهای امولسیونی در دوره پیشبینی 2019 تا 2027 باشد.
صنعت مراقبت از شوینده های لباسشویی در اروپای غربی، با تغییر مداوم به سمت مواد شوینده مایع و قرص غلیظ و متعاقب آن افزایش قیمت واحد، شاهد رشد متوسطی باشد. با این شاخص ها، چشم انداز بازار جهانی سدیم لوریل سولفات مثبت به نظر می رسد.
گروه بازرگانی شیمیایی تهران ، از جمله واردکنندگان و فروشندگان تگزاپون بوده و در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی بالخص مواد شیمیایی تجربه بالایی دارد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران ارتباط برقرار نمایید.
این ماده به دو صورت صدفی و n 70 در بازار موجود می باشد.همانطور که از نام این ترکیب نیز معلوم هست، نوع صدفی (حدود 30 درصد) عموما دارای رنگ صدفی است و برای ساخت شامپو، صابون های مایع با همین حالت استفاده می شود. نوع n70 نیز به صورت مایع شفاف و ویسکوز در بازار موجود می باشد. شما می توانید هر دو نوع از این ماده را از شیمیایی تهران خریداری نمایید.
در ویدیوی زیر به بررسی غلظت صدفی و n70 بیشتر می پردازیم:
https://youtu.be/boSx469bgZ0
ساختار شیمیایی :
جهت استعلام سریع قیمت تگزاپون صنعتی صفحه اصلی سایت بازرگانی شیمیایی تهران از اینجا وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت ، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
سدیم لوریل اتر سولفات سورفکتانت آنیونی شناخته شده در صنعت شوینده است که استفاده از آن می تواند سبب تمیزی سطح، تولید کف و فوم شود. خرید این ماده در برند های گوناگون (پاکسان، بهداش و… را از بازرگانی شیمیایی تهران تجربه نمایید)
محصولات مورد استفاده: انواع شامپو ها، صابون های مایع، مایع ظرفشویی، محصولات مراقبت از پوست و…
تگزاپن با غلظت های 30 و 70 درصد در بازار مواد شیمیایی موجود می باشد. با این حال غلظت 70 درصد عموما طرفدار بیشتری در میان خریداران دارد.
آنالیز ایده آل این ماده به صورت زیر می باشد:
مینیموم پی اچ: 8.5- 10.5
مقدار سدیم سولفات در اس ال ای اس: 1.5 %
سدیم کلرید: 0.5%
رطوبت: 3.0% Max
برای تهیه ی مواد اولیه ی شوینده ها تنها کافیست با کارشناسان فروش بازرگانی شیمیایی تهران تماس بگیرید.
n70 یعنی چه؟ 70 موجود به معنی مقدار درصد جز فعال در محصول است.
این ماده را می توانید از شیمیایی تهران خریداری نمایید.
سدیم لوریل اتر سولفات را در محصولات زیر می توانید مشاهده کنید:
تا به اینجا در مقاله ای که توسط شیمیایی تهران آماده سازی شده است دانستیم SLS و SLES چیست و در چه محصولاتی هستند. اما چرا برخی افراد معتقدند که این مواد برای پوست مضر می باشند؟
این مواد شیمیایی در یک گروه شیمیایی به نام سورفکتانت ها قرار می گیرند. سورفکتانت ماده ای است که می تواند سبب ترکیب بین روغن و آب شود.در نتیجه می توانند با انحلال چربی های پوستی ، خشکی پوست را منجر شوند که برای افراد با پوست های حساس مشکل ساز می شود
SLES عمدتاً با اتوکسیلاسیون دودکانول و سولفاته شدن اتوکسیلات حاصل و خنثی سازی به نمک سدیم تولید می شود. مانند سایر سولفات های الکل چرب و اتر سولفات های الکل چرب، SLES نیز کاربردهایی دارد که اساساً به خواص فعال سطحی آن مربوط می شود. مولکول های SLES شامل هر دو گروه عاملی آبدوست و آبگریز هستند.
فرایند تولید این ماده را در شکل زیر می توانید مشاهده نمایید:
همانطور که در عکس فوق مشاهده نمودید اتیلن اکسید در ساخت SLES کاربرد عمده ای دارد این ماده در فهرست مواد سرطان زا قرار دارد با این حال SLES همچین خواصی ندارد.
با وجود شباهت های فراوان میان این دو ماده اما تفاوت هایی نیز وجود دارد.
تفاوت در تولید: SLS ماده اولیه ی SLES است
تفاوت در میزان تحریک پذیری:SLES تحریک پذیری کمتری نسبت به SLS دارد (به دلیل اتوکسیله شدن SLES)
این ماده به طور کلی سمی نیست، اما برخی افراد به مرور زمان نسبت به آن حساس می شوند، به این معنی که برخی افراد به مرور زمان نسبت به آن واکنش آلرژیک نشان می دهند. از این نظر، می تواند برای افرادی که به آن حساسیت دارند، مضر باشد. با این حال، همه افراد به آن حساسیت نشان نمی دهند و علائم معمولاً پس از قطع استفاده از محصول کاهش می یابد.
طبق گزارش منتشر شده توسط سازمان ewg این ماده از نطر سرطانزا بودن و میزان آلرژیک بودن سبز رنگ است اما در صورت استفاده در محصولاتی که برای استفاده در اطراف چشم در نظر گرفته شده است، امتیاز ماده تشکیل دهنده به دلیل افزایش خطر جذب بیشتر است.امتیاز این ماده در صورت استفاده در محصولاتی که قابل استنشاق هستند (مانند اسپری ها، پودرها) به دلیل نگرانی های تنفسی بالاتر است. به طور کلی امتیاز در نظر گرفته شده برای SLES حدود 1-3 می باشد و دارای میزان سلامتی متوسط در نظر گرفته شده است.
یکی دیگر از نگرانی های سدیم لورت سولفات این است که گاهی اوقات با 1.4 دی اکسان آلوده می شود. از طریق فرآیندی به نام اتوکسیلاسیون (این جایی است که پسوند “eth” روی “laureth” آمده است) یک واکنش جانبی اتوکسیلاسیون تولید مقدار کمی 1،4 دی اکسان می کند. اگر با آن آشنا نیستید، 1،4 دی اکسان یک ماده ی سرطان زا شناخته می شود. بنابراین، برخی از مردم در مورد استفاده از سدیم لورت سولفات به دلیل عواقب بالقوه طولانی مدت از قرار گرفتن در معرض 1،4 دی اکسان نگران هستند. در نتیجه، برخی از شرکتهای سازنده مواد مراقبت شخصی با افزودن یک مرحله تصفیه اضافی شروع به ساخت 1،4 دی اکسان بدون سدیم لورت سولفات کردهاند. مشخص کردن اینکه کدام شرکتها از سدیم لورت سولفات 1.4 بدون دی اکسان استفاده میکنند دشوار است، زیرا FDA شرکت ها را ملزم نکرده است که بیان کنند آیا آلودگی با 1.4 دی اکسان روی برچسب وجود دارد یا خیر.
اگر می خواهید از مشکلات مربوط به 1،4 دی اکسان و حساسیت به سدیم لورت سولفات اجتناب کنید، توصیه می کنم محصولات مراقبت شخصی را پیدا کنید که حاوی سورفکتانت هایی از آلکیل پلی گلیکوزیدها هستند. رایج ترین آن دسیل گلوکوزید است. در این ماده یک گروه قند به جای سولفات قرار دارد. این ماده و خانواده ی گلوکوزاید روی پوست (و چشم) بسیار ملایم تر هستند و فرآیند شیمیایی ساخت آنها هیچ 1،4 دی اکسان تولید نمی کند.
به دلیل حساسیت زایی و خواص تحریک کنندگی آن برخی مصرف کنندگان و تولید کنندگان به دنبال جایگزین هایی برای این ماده می باشیند
با وجود دارا بودن پی اچ 10.5 تا 11.5 این ماده می تواند محیط لازم برای نابود سازی باکتری ها را نیز فراهم نماید.
در صورت نبود این سورفکتانت، آمونیوم لوریل سولفات (ALS) نیز می تواند به عنوان جایگزین مناسب این ترکیب شناخته شود. این ماده ملایم تر است و خواص تحریک کنندگی کمتری به جای می گذارد.
توجه نمایید که این ماده اغلب در افراد دارای پوست های خشک و حساس می تواند سبب ایجاد آلرژی شود و سایر افراد تقریبا می توان گفت که استفاده از آن بلامانع است.
مواد شیمیایی با توجه به اینکه هر کدام خواص ویژه ای دارند ، شرایط خاصی را برای نگهداری می طلبند.
دمای ایده آل برای نگهداری این ترکیب 30 درجه ی سانتی گراد گزارش شده است
بازه ی دمایی نگهداری: مینیموم 25 و ماکزیموم 40 درجه ی سانتی گراد
شرایط نگهداری این ماده را رعایت نمایید تا محصول در بازه ی انقضایی که دارد سالم بماند و خصوصیات خود را حفظ کند.
این ماده در ایران تولید می شود و واردات ندارد.
با این حال در ادامه با برخی از برند های داخلی و خارجی این ماده بیشتر آشنا خواهید شد.
برند های ایرانی این ماده عبارتند از:
برند های خارجی این ماده عبارتند از:
هند، مصر، مالزی و چین بازارهای عمده ای هستند که این محصول را تولید می کنند و عرضه جهانی آن را به صنایع مختلف در سراسر جهان انجام می دهند.
در حالی که SLES یک ماده شیمیایی پرمصرف است،با این حال تمایل افراد به سمت مواد طبیعی و ارگانیک در محصولات مراقبت شخصی وجود دارد. در نتیجه، جایگزینهایی برای SLES، مانند سورفکتانتهای گیاهی، پدیدار شدهاند که تهدیدی رقابتی برای کسبوکار SLES هستند.
سدیم لورت سولفات یک الکترولیت قوی است که تحت تأثیر pH قرار نمی گیرد. در pH پایین و دماهای بالاتر، سدیم لورت سولفات (SLES) ممکن است هیدرولیز شود.
کوکو سولفات سدیم (SCS) یک شوینده مصنوعی است، به این معنی که از نظر شیمیایی برای تقلید از یک عامل تمیز کننده طبیعی مانند صابون تغییر یافته است. به عنوان جایگزینی برای سدیم لورت سولفات (SLES) استفاده می شود. هر دو به دلیل قدرت تمیز کنندگی قوی و فعالیت کف کنندگی عالی استفاده می شوند و شما آنها را در انواع محصولات شوینده می توانید پیدا کنید (مانند شامپو، محصولات شستشوی بدن یا خمیر دندان)
برای خرید این ماده و یا هر ماده ی شیمیایی دیگر در مقادیر خرد (1 کیلویی به بالا) و عمده تنها کافیست با شماره 02191006570 در ارتباط باشید.
19 دیدگاه
این ماده تولید ایرانه؟ آیا واردات داره؟ صادرات چطور؟
سلام بله این ماده تولید ایران است و در برند های تگزاپون پاکسان و… موجود می باشد. صادرات آن امکان پذیر است منتها در زمینه ی واردات آن ایران فعال نمی باشد زیرا فعلا تولید داخل پاسخگو مصرف می باشد
سلام وقتتون بخیر، چرا از این ماده توی اغلب شامپو ها استفاده میشه؟ چرا میگن اونایی که کراتین میکنن نباید از این شامپو ها استفاده کنن؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام بله نام دیگر آن سدیم لوریل اتر سولفات است.همانطور که از اسم آن مشخص است، این ماده یک ترکیب سولفاته است. ترکیبات سولفاته تا حدودی در برخی از افراد می توانند سبب ایجاد خارش و خشکی شوند. خشکی ناشی از استفاده از شامپو های سولفاته موجب می شود تا کراتینه ی مو به زودی از بین رود. در نتیجه در افرادی که کراتین می کنند شامپو های عاری از سولفات مورد استفاده قرار می گیرد تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.
آنیونی است و می تواند سبب ایجاد کف در محصولات شوینده باشد. به همین دلیل شامپو های عاری از سولفات، کفی نیز تولید نمی کنند که به همین دلیل ممکن است تا حدودی برای مصرف کنندگان آزار دهنده باشند
سلام من تازگیا وقتی از شامپو استفاده میکنم به جای تمیزی مو، نتیجه عکس میگیرم و سرم پوسته، پوسته میزنه و به شدت میخاره. یک جا خوندم که میتونه تاثیر مواد سولفات دار توی شامپو باشه. حالا سوال من اینه که آیا تگزاپون هم سولفات داره؟ و اینکه تگزاپون ماده اولیه ی بهتری به حساب میاد یا سدیم لوریل سولفات؟ البته لوریل سولفات حتما حاویه سولفاته، درست میگم؟ چون این دو تا ماده توی اغلب شامپوهایی که استفاده میکنم موجوده.ممنون از پاسخگوییتون
سلام، بله با اینکه احتمال آن کم است اما در برخی افراد استفاده از شامپو های سولفاته می تواند سبب ایجاد خارش، پوسته پوسته شدن سر و… شود. تگزاپون اتوکسیله شده است و عوارض کمتری را ایجاد خواهد نمود. با این حال اگر این عوارض در شما دیده شده است، استفاده از شامپو های سولفاته را متوقف کنید و از شامپو های فاقد آن استفاده نمایید
سلام مطلب خوبی در خصوص فروش تگزاپون بود ممنون
سلام سپاس از لطف و توجهتون
سلام شما فروش تگزاپون عامری رو هم دارید؟
بله برای خرید تگزاپون عامری با شماره های دفتر تماس بگیرید و یا فرم استعلام قیمت رو پر کنید
عامری دیگه چه برندیه؟ پاکسان معروف بود که
سلام ممنون از سایت خوبتون
من قیمت تگزاپون پاکنام رو میخواستم ؟ از چه طریقی سریع استعلام کنم؟
سلام جهت خرید تگزاپون با شیمیایی تهران با شماره زیر تماس حاصل فرمایید
02191006570