Bale

برای خرید مواد شیمیایی با کارشناسان ما در ارتباط باشید

دی پروپیلن گلیکول DPG و خرید دی پروپیلن گلیکول با قیمت مناسب

خانه / فروش ویژه محصولات / فروش مواد اولیه رنگ و رزین / دی پروپیلن گلیکول DPG و خرید دی پروپیلن گلیکول با قیمت مناسب
ارتباط با کارشناسان
پاسخ‌گویی سریع و مستقیم
شماره تلفن دفتر مرکزی
شیمیایی تهران
📞 02191006570
راهنمای خرید
برای خرید و دریافت مشاوره، با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید
کارشناس شوینده - آرایشی
حداد
📞 09194351300
کارشناس حلال - غذایی
مردانه
📞 09370881518
کارشناس صنایع غذایی
نصر
📞 09103956238
دی پروپیلن گلیکول

دی پروپیلن گلیکول یکی از اعضای خانواده ی گلیکول ها است که به واسطه ی توانایی آن در بهبود دهندگی خواص سایر مواد و همچنین افزایش پخش بو در انواع عطر ها استفاده می شود. به دلیل همین ویژگی استفاده از آن در صنعت آرایشی و بهداشتی روندی افزایشی پیدا کرده است و توانسته است بازار خرید و فروش این ترکیب را تحت تاثیر قرار دهد. با این حال این ماده در دو برند sk کره و ایرانی در بازار موجود می باشد که به صنایع آرایشی و بهداشتی عموما نوع خارجی آن به واسطه ی بدون بو بودن آن برای خرید پیشنهادی می شود. در ادامه با کاربرد های این ماده در شوینده ها و عطر ها بیشتر آشنا خواهید شد. برای خرید دی پروپیلن گلیکول DPG در دو گرید صنعتی و آرایشی با ما در شیمیایی تهران در ارتباط باشید.

تلفن تماس واحد فروش شیمیایی تهران:09194351300 , 02191006570

خرید دی پروپیلن گلیکول

گروه بازرگانی شیمیایی تهران ، از جمله فروشندگان و واردکنندگان مواد شیمیایی بوده و در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی تجربه بالایی دارد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران ارتباط برقرار نمایید. عموما خطرات کمی برای این ترکیب گزارش شده است. این ماده در بشکه های استیل با وزن خالص 238 کیلوگرمی به فروش می رسد.

سفارش خود را با یک شماره به ثبت برسانید:02191006570

نوسانات قیمت و بازار خرید و فروش دی پروپیلن گلیکول

از عمده کاربرد های این ترکیب که بازار خرید و فروش این ماده را تحت تاثیر قرار داده اند می توان به استفاده از آن در صنعت آرایشی و بهداشتی و رنگ و رزین اشاره نمود. پیش بینی می شود که مناطقی مانند آمریکای شمالی، اروپا و آسیای پسفیک (ژاپن، چین، هند و…) بیشترین تاثیر را بر روی بازار خرید و فروش این ترکیب داشته باشند.

5 شرکت برتر در بازار این ماده عبارتند از:

Dow
BASF SE
Temix Oleo
INEOS Oxide
Huntsman International

گزارشی توسط انجمن جهانی مصرف کنندگان منتشر شده در سال 2018 بیان می کند که تقاضا برای لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی رشد سالانه 8 درصدی را نشان می دهد و انتظار می رود تا سال 2025 به مرز 450 میلیارد دلار برسد. محصول فوق به عنوان امولسیون کننده، حلال تثبیت کننده و نرم کننده در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود. بالا رفتن تقاضا برای محصولات مراقبت شخصی در سراسر جهان، استفاده از دی پی جی را در صنعت آرایشی و بهداشتی افزایش داده است.

طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، بازار جهانی روغن کرچک در سال 2017، 1.3 میلیارد دلار آمریکا ارزش داشت. افزایش استفاده از روغن کرچک در تولید داروها و محصولات آرایشی و بهداشتی، پیش بینی کرده است که بازار روغن کرچک تا سال 2025 به مرز 1.5 میلیارد دلار برسد. DPG در مقیاس وسیع برای حل کردن روغن کرچک استفاده می شود. افزایش تقاضا برای روغن کرچک افزایش استفاده از DPG را به وجود آورده است.

مشخصات ماده

فرمول شیمیایی:  C6H14O3

جرم مولکولی:134.173 g/mol

دانسیته: 1.02 g/cm³

دمای نگهداری این ماده نباید از 104 درجه فارنهایت/40 درجه سانتیگراد بیشتر شود.

دی پروپیلن گلیکول چیست؟

این ماده از مهم‌ترین اعضای خانواده گلیکول‌ها است که کاربرد گسترده‌ای در صنایع آرایشی، عطرسازی، دارویی و صنعتی دارد. این ماده به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود، بهبود ویسکوزیته محلول‌ها، افزایش حل‌شوندگی مواد مختلف و پخش بهتر رایحه در عطرها را فراهم می‌کند.

ویژگی‌های کلیدی DPG:

  • افزایش ویسکوزیته و کنترل غلظت فرمولاسیون

  • حلالیت بالا و قابلیت حل کردن ترکیبات مختلف

  • افزایش ماندگاری و انتشار بهتر بو در عطرها

  • پایدار و غیرسمی، مناسب برای کاربردهای آرایشی و غذایی

DPG یک دی‌ال (Diol) با دو گروه هیدروکسیل (-OH) است که این ساختار سبب حل‌شوندگی بالا و تطابق آن با بسیاری از مواد شیمیایی می‌شود.

ساختار دی پروپیلن گلیکول چیست

این ماده یک حلال آلی است که به عنوان مرطوب کننده در لوازم آرایشی استفاده می شود. همچنین این امکان را می دهد که ویسکوزیته عطرها را تنظیم کرده و آنها را ثابت نمابد. به طور کلی این ماده در عطرسازی استفاده می شود. در ایران DPG در دو نوع اسکای کره و ایرانی به فروش می رسد. که توصیه می شود در عطر سازی حتما نوع کره ای آن را تهیه نمایید تا مانع از تغییر رنگ عطر ساخته شده توسط تولید کنندگان شود.

مزایا:

  • بوی کم
  • پتانسیل کم تحریک پوست و سمیت کم
  • حلالیت عالی برای آب، روغن ها و هیدروکربن ها

کاربرد ها

DPG یک ماده همه کاره است که طیف وسیعی از فواید را ارائه می دهد و کاربردهای متعددی در فرمولاسیون های آرایشی پیدا می کند. DPG به دلیل خواص منحصر به فرد و سازگاری با مواد مختلف دیگر در صنایع آرایشی و بهداشتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. حلال ، امولسیفایر، جاذب رطوبت و… از ویژگی های مهم این ماده به حساب می آید.

شوینده ها (به خصوص شامپو ها) عمده کاربرد این ترکیب را به خود اختصاص می دهند. این ماده به حفظ و جذب رطوبت در مو کمک می کند. تبخیر نمی شود و خشکی موهای خشک و شکننده را کاهش می دهد.DPG به عنوان یک عامل ضخیم کننده عمل می کند که می تواند به محافظت و تقویت ساقه مو کمک کند.این محصول به ماندگاری محصولات مراقبت از پوست و توانایی حمل و نقل در مناطق مختلف کشور و جهان بدون یخ زدن و آب شدن محصول را ممکن می سازد و از خرابی آن جلوگیری می کند. این ماده می تواند به نازک شدن بافت شوینده ها کمک کند تا حس ابریشمی و براقی به آن بدهد.

برای اطلاع از قیمت و خرید این محصول با شیمیایی تهران تماس حاصل فرمایید: 02191006570

قیمت دی پروپیلن گلیکول

این ماده می تواند یک ماده مفید و چند منظوره برای فرمولاسیون مو و پوست باشد.

هنگام خرید این محصول دقت داشته باشید:

دو گرید از این محصول در بازار به فروش می رسد. گرید با خلوص بالا و بدون بو (مورد استفاده در صنایع آرایشی-بهداشتی و محصولات مراقبت شخصی و عطر ها) گرید با خلوص پایین و بدون بو (مورد استفاده در ساخت یورتان و رنگ و پوشش)

آیا استفاده از آن در شامپو ها بی خطر است؟

این ماده ممکن است برای برخی از مصرف کنندگان شوینده های حاوی این ماده باعث تحریک پوست سر شود. همچنین ممکن است باعث واکنش های آلرژیک یا تحریک کننده مانند قرمزی، سوزش، خارش، پوسته پوسته شدن یا احساس خشکی یا حساسیت شود. از نظر فنی، اگر تحریک شدید پوست سر باقی بماند، می تواند تأثیر منفی بر سلامت کلی پوست سر و موهای شما داشته باشد.

به دلیل خاصیت جذب آب در ماده شیمیایی فوق، این ماده می تواند آب را از هوا، پوست یا موی اطراف جذب کند و در خود نگه دارد. برای برخی از افراد، این خاصیت ممکن است با استفاده منظم از پی جی، سبب خشک و شکننده‌تر شدن مو شود. برای جلوگیری از این امر، می توانید از سایر مواد مرطوب کننده برای کمک به قفل شدن آب در ساقه مو استفاده کنید.

کاربرد دی پروپیلن گلیکول در عطر و صنعت آرایشی و بهداشتی چیست؟

(DPG) یکی از ترکیبات کلیدی و پایه‌ای در فرمولاسیون عطرها و محصولات معطر است که نقش آن بسیار فراتر از یک حلال ساده است. این ماده با خلوص بالا، بی‌رنگ و تقریباً بی‌بو بوده و به‌دلیل نقطه جوش بالا و ویسکوزیته مناسب، شرایطی ایده‌آل برای انتقال یکنواخت رایحه‌ها فراهم می‌کند. در صنعت عطرسازی، DPG معمولاً به‌عنوان حامل اسانس‌ها عمل می‌کند؛ به‌این معنا که رایحه‌های غلیظ را رقیق کرده و به پخش ملایم‌تر و ماندگارتر آن‌ها روی پوست یا پارچه کمک می‌کند.

دی‌پروپیلن گلیکول با اکثر ترکیبات معطر، روغن‌های ضروری (essential oils) و ترکیبات سنتزی سازگاری بالایی دارد و از جدا شدن یا ته‌نشینی اجزا در ترکیبات عطری جلوگیری می‌کند. همچنین این ماده به حفظ یکنواختی رایحه در طول زمان و افزایش پایداری عطر در برابر گرما و نور کمک می‌نماید. به همین دلیل در تولید ادکلن‌ها، اسپری بدن، خوشبوکننده‌های محیطی، شمع‌های معطر و لوازم آرایشی معطر مورد استفاده گسترده‌ای دارد.

دی پروپیلن گلیکول در عطر

  •  بو یا طعم اصلی محصول را کاهش نمی دهد یا سرکوب نمی کند.
  •  مواد دیگر را حل می کند.
  •  باعث افزایش یا کاهش ویسکوزیته لوازم آرایشی می شود.
  • برای عطرها و مواد اولیه معطر استفاده می شود تا پخش آن ها را بهبود دهد.

برند اسکای کره یکی از شناخته شده ترین برند های موجود از این ماده در بازار است که برای عطر سازی مناسب می باشد. برای خرید با شیمیایی تهران در ارتباط باشید.

آیا این ماده کاربرد صنعتی دارد؟

بله در گرید صنعتی نیز این ماده به وفور استفاده می شود.

  • سیالات انتقال حرارت در فرآیندهای صنعتی
  • سیالات هیدرولیک برای ماشین آلات
  • محلول های یخ زدایی برای تجهیزات صنعتی

نمونه ای از کاربرد های این ترکیب در گرید صنعتی می باشند.

بزرگترین تولید کنندگان دی پی جی

این ماده توسط تولیدکنندگان زیادی تولید می شود با این حال از جمله بزرگترین تولیدکنندگان آن که می توانند بازار خرید و فروش ترکیب فوق را تحت تاثیر قرار دهند می توان به موارد زیر اشاره کرد.

● Dow

● LyondellBasell

● SKC

● Repsol

● INEOS

● Shell

● BASF

● Huntsm

خرید DPG | آن را از کجا تهیه کنیم؟

این حلال را که عمدتا در رزین ها و محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد را می توانید از بازرگانی شیمیایی تهران تهیه نمایید. برای ثبت سفارش خود تنها کافیست با شماره ی 02191006570 تماس حاصل فرمایید. شیمیایی تهران شما را در تهیه ی انواع مواد شیمیایی با قیمت مناسب همراهی خواهد نمود. همچنین می توانید سایر محصولات ما را از قسمت صفحه ی اصلی سایت مشاهده نمایید.

4.3/5 (3 نظر)

12 پاسخ

  1. سلام. لطفا پیش فاکتور رسمی برای خرید یک بشکه DPG برند SK کره ارائه شود.

    1. سلام وقت بخیر به دلیل مشکلات پبش آمده برای اینترنت کشور اگر شماره تماس هم لطف کنید کارشناسان ما بهتر می توانند با شما ارتباط بگیرند ممکن است ایمیلشون به دستتون نرسد. با سپاس

  2. چقدر جالب همش مونده بودم برای عطر از کدام ماده استفاده می کنن. ممنون از توضیحات کاملتون.
    میتونم مقدار کم هم خرید داشته باشم و بعدا بشکه بخرم اگه اوکی بود؟

    1. سلام برای امکان دریافت نمونه با کارشناس ما به شماره تلفن ۰۹۱۹۴۳۵۱۳۰۰ در ارتباط باشید.
      تخصص ما در فروش عمده است و در برخی موارد به دلیل پلمپ بودن بار امکان باز شدن بشکه و ارسال نمونه وجود ندارد. با این حال با کارشناسان ما در این خصوص مشورت نمایید.

  3. سلام من یک بار از این ماده خریداری کردم و پر عطرسازی استفاده کردم که خیلی روی بو عطرم تاثیر گذاشت و عطر رو اصلا چرب کرد
    مبخواستم بدونم پس چرا اینجوری شد؟

    1. سلام این ماده در عطر سازی کاربرد عمده ای دارد اما توجه نمایید که این ترکیب در دو نوع کره ای و ایرانی در بازار وجود دارد. نوع ایرانی DPG عموما کیفیت مناسبی برای استفاده در عطر سازی ندارد. پیشنهاد می شود از نوع اسکای کره این ماده استفاده کنید. برای خرید این ماده با کیفیت عالی در عطرسازی می توانید با شیمیایی تهران به شماره تلفن 02191006570 در ارتباط باشید.

  4. سلام ارادت
    چه مقدار از این مواد در باید با اسانس اورجینال عطر ترکیب شود برای ادو پرفیوم ها؟

    1. سلام وقتتون بخیر ترکیب این ماده به فرمولاسیون شما و نوع عطری که می خواهید (میوه ای و گیاهی و عطری و…) دارد. با این حال معمولا 2 قسمت DPG به 1 قسمت عطر یا اسانس ترکیب می شود.

  5. این ماده کاربرد خوراکی هم داره و در ساخت محصولات غذایی هم استفاده میشه؟

    1. سلام PG گرید خوراکی دارد و به نوان مرطوب کننده استفاده می شود و DPG عموما در صنعت آرایشی و بهداشتی به خصوص غطر سازی استفاده می شود

  6. سلام من شنیدم این ماده در ساخت عطر استفاده میشه اما کاربرد آن را نمیدونم. میشه درباره ی استفاد ه از این ترکیب در عطر ها بیشتر توضیح بدید؟ ممنون از سایت خوبتون و مسئولان فروش محترم شیمیایی تهران

    1. سلام وقتتون بخیر بله این ماده در عطر سازی به منظور رقیق سازی روغن های خالص استفاده می شود. این ماده به دلیل آنکه بی بو است در ساخت عطر اختلالی به وجود نمی آورد و می تواند برای تولید کننده سود آوری نیز داشته باشد. این ماده در عطر های الکلی نیز کاربرد دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *