Bale

برای خرید مواد شیمیایی با کارشناسان ما در ارتباط باشید

مونو کلرو استیک اسید (MCA چیست) | فروش مونو کلرو استیک اسید

خانه / فروش ویژه محصولات / فروش مواد شیمیایی صنعتی / مونو کلرو استیک اسید (MCA چیست) | فروش مونو کلرو استیک اسید
ارتباط با کارشناسان
پاسخ‌گویی سریع و مستقیم
شماره تلفن دفتر مرکزی
شیمیایی تهران
📞 02191006570
راهنمای خرید
برای خرید و دریافت مشاوره، با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید
کارشناس حلال
حداد
📞 09194351300
کارشناس شوینده
حدادیان
📞 09907435008
کارشناس غذایی-پلیمری
ظهرابی
📞 09355372924
کارشناس خرده فروش (محصول آرایشی)
اسکندری
📞 09361354568
کارشناس مواد اولیه صنعتی - غذایی
مردانه
📞 09370881518
کارشناس صنایع غذایی- دارویی
نصر
📞 09103956238
MCA مونو کلرو استیک اسید

مونو کلرو استیک اسید چیست و چه کاربردی دارد؟ این ماده که با نام MCA شناخته می شود در صنعت کاربرد های ویژه ای دارد. تولید کربوکسی متیل سلولز در میان رایج ترین کاربردهای اسید مونوکلرواستیک قرار دارد. (MCAA) در تولید کافئین مصنوعی نیز استفاده می شود.برخی تولید کنندگان از آن در نوشیدنی های گازدار، نوشیدنی های انرژی زا و مکمل های غذایی در فرمولاسیون خود استفاده می کنند. در ادامه سعی داریم شما را با کاربرد ها و روش تولید و ویژگی های این ترکیب بیشتر آشنا نماییم.

برای خرید مونو کلرو استیک اسید (خرید MCA ) با قیمت مناسب با شیمیایی تهران به شماره تلفن  02191006570 در ارتباط باشید.

بازار جهانی خرید و فروش مونو کلرو استیک اسید

اندازه بازار اسید مونوکلرواستیک در سال 2020 به 830.68 میلیون دلار آمریکا رسید و پیش بینی می شود تا سال 2028 به 1095 میلیون دلار برسد و از سال 2021 تا 2028 با CAGR 3.53 درصد رشد کند.

افزایش تقاضا در بخش ساخت و ساز، غذا و نوشیدنی، مراقبت های شخصی و کشاورزی برای کربوکسی متیل سلولز (CMC) و مواد شیمیایی کشاورزی باعث رشد بازار اسید مونوکلرواستیک در طول دوره پیش بینی می شود(زیرا این ماده جز مواد اولیه ساخت سی ام سی است). رشد بیشتر صنعت نساجی به دلیل تغییر روند مد، افزایش جمعیت و برابری قدرت خرید باعث رشد بیشتر بازار خواهد شد.

گزارش منتشر شده در دسامبر 2021 نشان می دهد که (MCA) یکی از مهم ترین مشتقات هالوژنه اسید استیک است. MCA یک ترکیب واکنشی است که می تواند تحت واکنش های مختلفی قرار گیرد و تعدادی واسطه را تشکیل دهد. بازارهای MCA و مشتقات آن شامل سیالات حفاری، تثبیت کننده های پلاستیک، علف کش ها، سورفکتانت ها و مواد دارویی است.

بازار MCA همچنان توسط کشور چین هدایت خواهد شد.  چین در حال حاضر بیشترین مصرف جهانی MCA را به خود اختصاص داده است و با ادامه تقاضای نسبتاً قوی MCA پایین دستی، رشد متوسط سالانه انتظار می رود.

نمودار دایره ای زیر مصرف جهانی MCA را برای مناطق انتخاب شده نشان می دهد:

بازار خرید mca

قیمت مونو کلرو استیک اسید| قیمت MCA

برای استعلام قیمت این ماده و یا سایر مواد شیمیایی مورد نیازتان با شیمیایی تهران فعال در زمینه ی خرید و فروش مواد شیمیایی در ارتباط باشید

مشخصات ماده

فرمول شیمیایی: C2H3ClO2

جرم مولکولی: 94.5 g/mol

نقطه جوش: 189.3 درجه سانتی گراد

دانسیته:1.58 g/cm³

 مونو کلرو استیک اسید چیست

MCAA با کلرزنی اسید استیک یا هیدرولیز تری کلرواتیلن و با استفاده از اسید سولفوریک تولید می شود. ظرفیت تولید جهانی آن 362500 تن در سال 1987 برآورد شد. از صنایعی که از این ترکیب استفاده می کنند می توان به داروها، طعم دهنده ها، لوازم آرایشی و بهداشتی و سایر مواد شیمیایی آلی اشاره نمود.

روش تولید مونو کلرو استیک اسید

یکی از مرسوم ترین روش های تولید این ماده استفاده از استیک اسید کلر است.

فالو چارت روش تولید این ترکیب به صورت زیر است:

روش تولید مونو کلرو استیک اسید

همانطور که در فالو چارت فوق مشاهده می کنید واکنش تولید آن به صورت زیر است:

H 3C−COOH + Cl 2 → ClH 2C−COOH + HCl

قیمت خرید مونو کلرو استیک اسید

فروش مونو کلرو استیک اسید

کاربرد مونو کلرو استیک اسید

  • علف کش
  • نگهدارنده
  • باکتریواستات
  • واسطه در تولید کربوکسی متیل سلولز، اتیل کلرواستات، گلایسین، کافئین مصنوعی، سارکوزین، اسید تیوگلیکولیک، ادتا 2 , 4

(Mcaa) به راحتی در آب، اتانول، متانول، استون، بنزن، کلروفرم، دی متیل سولفوکسید و دی متیل فرمامید حل می شود. بنابراین، به طور گسترده به عنوان یک واسطه شیمیایی برای تولید بسیاری از مواد شیمیایی مهم صنعتی و تجاری استفاده می شود.

در صنایع شیمیایی، این ترکیب واسطه ای در سنتز رنگ های نیلی و در فرآوری پلی وینیل کلراید به عنوان تثبیت کننده مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از اسید MCAA، بسیاری از مواد شیمیایی دیگر نیز نظیر: کومارین، اسید مالونیک، اسید سیانو استیک یا EDTA (یک عامل کمپلکس کاتیونی شناخته شده) تولید می شوند .

صنعت محصولات مراقبت شخصی بیشترین سهم را در بازار اسید مونوکلرواستیک در سال 2019 داشت و با CAGR 4.2 درصدی در حال رشد است، به دلیل استفاده گسترده از MCAA در تولید سورفاکتانت‌ها به‌ویژه سورفاکتانت‌های آمفوتریک بتائین  و اسید تیوگلیکولیک و مشتقات آن این ماده در صنعت آرایشی مورد توجه قرار گرفته است. این ماده و مشتقات آن به طور گسترده در تولید محصولات مراقبت از مو، مانند شامپو، نرم کننده و ماسک مو استفاده می شوند.

  • نگاهی دقیق تر به کاربرد این محصول در محصولات مراقبت شخصی :

MCA همانطور که گفته شد نقش مهمی در صنعت آرایشی و بهداشتی شخصی ایفا می کند زیرا در تولید بتائین ها استفاده می شود( سورفکتانت های آمفوتریک دارای خواص کف کنندگی که در شامپوهای مو استفاده می شود) . اسید تیوگلیکولیک (TGA یا مرکاپتواستیک اسید)، که بخشی از فرمولاسیون دائمی حالت دهنده مو است، نیز با استفاده از MCCA تولید می شود.

مونو کلرو استیک اسید به‌عنوان ماده‌ای کلیدی در سنتز مشتقات پیشرفته

یکی از جنبه‌های کمتر مطرح‌شده مونو کلرو استیک اسید (MCA)، نقش تعیین‌کننده آن در کنترل مسیر واکنش‌های شیمیایی است. وجود هم‌زمان گروه کربوکسیلیک و اتم کلر فعال، این ماده را به یک ترکیب بسیار واکنش‌پذیر تبدیل می‌کند که امکان انجام واکنش‌های جانشینی، استریفیکاسیون و تراکمی را با دقت بالا فراهم می‌سازد.

به همین دلیل، MCA در بسیاری از فرایندهای صنعتی نه‌تنها یک ماده اولیه ساده، بلکه ابزاری برای تنظیم خواص محصول نهایی مانند حلالیت، پایداری و عملکرد شیمیایی محسوب می‌شود. همین ویژگی باعث شده است که در تولید واسطه‌های با ارزش افزوده بالا، از صنایع شیمیایی پایه گرفته تا فرمولاسیون‌های تخصصی، جایگاه ثابتی داشته باشد.

نکات ایمنی:

برای فلزات و بافت پوست خورنده است. محلول کلرواستیک اسید محلول بی رنگ جامد کریستالی سفید است. غلظت اسید می تواند تا 80٪ باشد. از طریق استنشاق، بلع و تماس با پوست سمی است.

منبع:

https://aws.amazon.com/marketplace/pp/prodview-2mlwyatbocaqy#offers

4.5/5 (2 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *