لوریل میریستیل الکل اتوکسیله با نام های دیگر لوریل میریستیل الکل پلی اتیلن گلیکول و الکل مول 7 و 3 و 2 و 10و 20 و 25 در محصولات متنوعی به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. لوریل میریستیل الکل نوعی الکل چرب است که از ترکیب الکل های چرب C12 (الکل لورل) و C14 (میریستیل الکل) به دست می آید. این ماده در چندین صنعت از جمله صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی، خودروسازی، نساجی و صنایع شیمیایی کاربردهای گسترده ای دارد. علاوه بر این، به عنوان یک واسطه در ساخت سورفکتانت ها نیز استفاده می شود. برای خرید الکل مول 7 و… با شیمیایی تهران در ارتباط باشید.
خرید لوریل میریستیل الکل 20
برای ثبت سفارش این ماده و سایر انواع مواد شیمیایی با شیمیایی تهران در ارتباط باشید. شیمیایی تهران با بیش از 40 سال سابقه در زمینه ی خرید و فروش مواد شیمیایی میتواند تمام مواد شیمیایی مورد نیاز شما را تامین نماید.
فروش الکل مول 7 | فروش LAE7
شما می توانید جهت استعلام قیمت مواد شیمیایی در گرید های آرایشی، غذایی، صنعتی و… با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید تا در کمترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشند
الکل مول 7 چیست؟
مشخصات محصول :
CAS#67762-41-8
الکل مول ۷، که معمولاً به ترکیبات اتوکسیلهشده الکلهای چرب با هفت مول اتیلن اکسید اطلاق میشود، نوعی سورفکتانت غیریونی است که بهعنوان عامل مرطوبکننده، امولسیفایر و پخشکننده در صنایع مختلف کاربرد دارد. این ترکیب با دارا بودن زنجیرهای از اتیلناکسید، همزمان خواص آبدوست و چربیدوست از خود نشان میدهد و به همین دلیل در فرمولاسیون شویندهها، نرمکنندهها، شویندههای صنعتی و محصولات آرایشی استفاده میشود.
الکل مول ۷ نهتنها به پایداری امولسیونها کمک میکند، بلکه نقش مهمی در افزایش قدرت نفوذ ترکیبات فعال به سطح مورد نظر دارد و یکی از اجزای کلیدی در تولید سورفکتانتهای ترکیبی محسوب میشود.
این ماده از اسیدهای چرب هسته خرما یا روغن نارگیل توسط استریفیکاسیون و هیدروژناسیون کاتالیزوری به دست می آید. الکل های چرب مایعات روغنی هستند که به عنوان مواد اولئوشیمیایی نامیده می شوند زیرا از روغن طبیعی و چربی هایی مانند روغن های گیاهی و موم ها تولید می شوند. الکل چرب نیز از مواد پتروشیمی با پردازش مصنوعی اتیلن به دست می آید. لوریل میریستیل الکل از آفریقای جنوبی منشا گرفته است.
محصول فوق با نام دیگر دودکانول تترادکانول نیز شناخته می شود. فرمول شیمیایی آن C26H54O و دارای وزن مولکولی 186.3368 است. حالت فیزیکی آن مایع است و در درام به فروش می رسد، بوی ملایمی دارد و در اثر حرارت زیاد تجزیه می شود. طول عمر این ماده حدود دو سال پس از تاریخ تولید آن است.
عموما از این ترکیب به دلیل موارد زیر در فرمولاسیون ها استفاده می شود:
نرم کننده
تثبیت کننده امولسیون
تقویت کف
نرم نمودن پوست
کنترل ویسکوزیته
کاربرد های LAE7:
کاربرد های این ترکیب به صورت زیر می باشد
- صنعت آرایشی و بهداشتی
- صنایع شیمیایی
- صنعت خودرو
- نساجی
- پتروشیمی
- صنعت سرامیک
- داروسازی
- صنعت ساخت و ساز
- و…
الکل مول یک سورفکتانت غیـریونی و امولسیفایر مؤثر است که بهواسطهٔ ساختار اتوکسیلهشدهاش، توانایی منحصربهفردی در ایجاد تعادل میان ترکیبات آبدوست و چربیدوست دارد. این ویژگی باعث میشود در فرمولاسیون بسیاری از محصولات مراقبت شخصی مانند شامپوهای ملایم، ژلهای شستوشو و کرمهای مرطوبکننده بهعنوان عامل کفزا، پایدارکننده امولسیون و کاهشدهنده تحریک پوست بهکار رود. LAE7 با پایداری شیمیایی بالا، نهتنها به عملکرد بهتر سایر سورفکتانتها کمک میکند، بلکه با حفظ لطافت و نرمی، تجربهای دلپذیر از شستوشوی پوست و مو را فراهم میآورد.
با ابن حال همانطور که در متن نیز بیان شد این ترکیب در مول های مختلف موجود می باشد. هر مول کاربرد های مختلفی دارد که به شرح زیر می باشد:
2 مول: در تولید اتر سولفات و سولفوسوکسینات
3 مول: در تولید اتر سولفات و سولفوسوکسینات
7 مول: مورد استفاده در مواد شوینده
10 مول: ماده اولیه در تولید کربوکسیلات (یک سورفکتانت آنیونی)
20 مول: این ماده در محصولات آرایشی -بهداشتی و دارویی در نقش امولسیفایر HLB بالا مورد استفاده قرار می گیرد.
الکل مول 7 و نقش آن در بهبود شفافیت و پایداری فرمول
یکی از ویژگیهای کمتر مطرحشده LAE 7، تأثیر مستقیم آن بر شفافیت و پایداری ظاهری فرمولاسیونها است. این ماده بهعنوان یک سورفکتانت غیریونی، حساسیت کمی نسبت به تغییرات pH و حضور الکترولیتها دارد و به همین دلیل در فرمولهایی که حاوی نمک، مواد فعال یونی یا ترکیبات معدنی هستند، کدری و جدایش فازی ایجاد نمیکند.
LAE 7 با کاهش تنش بین فازهای مختلف، کمک میکند محصول نهایی حتی در دماهای متغیر یا شرایط نگهداری طولانیمدت، ظاهر یکنواخت و پایدار خود را حفظ کند؛ ویژگیای که آن را به گزینهای کاربردی در شویندههای شفاف، پاککنندههای صنعتی و فرمولهای حساس به تغییرات محیطی تبدیل میکند.
نکته: خطرات زیست محیطی برای این ماده گزارش شده است و می تواند برای آبزیان خطرناک باشد.
پرش به محتوا







2 پاسخ
این الکل مولا کاربردشون چیه؟ بعد من میخام شامپو درست کنم کدومش به کارم میاد؟
سلام این ماده عموما دارای نقش های زیر در فرمولاسیون است:
نرم کننده
تثبیت کننده امولسیون
تقویت کف
نرم نمودن پوست
کنترل ویسکوزیته
بسته به فرمولاسیونتون می توانید هر یک از این ها را تهیه کنید. با این حال الکل مول 7 بیشترین کاربرد را در شوینده ها دارد