پودر تالک چیست | تالک (Talc) | خرید پودر تالک
2020-10-05لانولین چیست | لانولین از کجا بخریم؟ | قیمت لانولین
2020-10-07کود شیمیایی چیست؟ برای خرید کود شیمیایی و اطلاع از قیمت انواع آن با کارشناسان مربوطه تماس بگیرید. 02191007499 این ماده در انواع فسفاته (دی آمونیوم فسفات، مونو آمونیوم فسفات، فسفریک اسید) پتاسیم (پتاس، پتاسیم سولفات) نیتروژنه (اوره، آمونیوم سولفات ) و… موجود می باشد.
قیمت کود شیمیایی
این ماده دارای تنوع محصولی بالایی است که شما می توانید برای اطلاع از قیمت هر کدام با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.
تلفن تماس: 02191007499
کامل ترین کود شیمیایی
بیشتر گیاهان برای ادامه زندگی و همچنین باردهی و رشد بیشتر نیاز به سه عنصر اصلی فسفر و پتاسیم و نیتروژن دارند. کامل ترین کود برای گیاهان نیز با نام NPK که مخفف این سه عنصر است در بازار موجود می باشد.
به دلیل تنوع فراوان ، در ادامه با انواع این ترکیب و برخی خواص آن ها بیشتر آشنا می شوید:
- فسفاته
- ازته ( برای خرید اوره کلیک کنید)
- پتاسه (برای خرید کود پتاس کلیک کنید)
فروش کود شیمیایی
گروه بازرگانی شیمیایی تهران ، از جمله فروشندگان و واردکنندگان مواد شیمیایی بوده و در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی تجربه بالایی دارد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران ارتباط برقرار نمایید.
لیست قیمت کود شیمیایی
جهت استعلام سریع قیمت مواد شیمیایی صفحه اصلی سایت بازرگانی شیمیایی تهران وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت مواد شیمیایی ، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
در این مقاله به تفصیل پیرامون سه مورد از مهم ترین کود های شیمیایی پرداخته شده است، پتاسه، فسفره و ازته:
بررسی کود های نیتروژنه (کود سفید)
نیتروژن یکی از عناصر فراوان در زمین است .گرچه N در فرم های معدنی مانند فسفر (P) یا پتاسیم (K) یافت نمی شود ، اما تا حد زیادی در اکثر ترکیبات آلی وجود دارد. نیتروژن موجود در خاک تحت تغییرات بیولوژیکی پیچیده قرار می گیرد و مدیریت آن در خاک را به چالش می کشد. در نتیجه استفاده از کود های شیمیایی نیتروژن دار برای فراهم نمودن N کافی برای گیاه یکی از مواردی است که باید به آن توجه نمود. بسیاری از فعالیت گیاهی و جانوری برای بقا و رشد نیاز به عنصر N دارد.
شاید شناخته شده ترین نقش N در تشکیل اسیدهای آمینه باشد که عناصر سازنده پروتئین را تشکیل می دهند. میزان پروتئین مورد نیاز روزانه انسان بسته به جنس ، سن و اندازه بین 40 تا 70 گرم است.تقریبا نیمی از مواد غذایی تولید شده در جهان با استفاده از کود N تامین می شود. این ترکیبات عموما با نام کود سفید در میان کشاورزان شناخته می شوند.
تمام این مواد برای ساخت از یک منبع هیدروژن و N موجود در اتمسفر کمک می گیرند. بیشترین منبع هیدروژن برای تولید این ترکیبات گاز متان است .از منابع نیتروژن می توان به زغال سنگ اشاره نمود. پس از ترکیب هیدروژن و N در شرایط خاص ( دما و فشار بالا ) آمونیاک تشکیل می شود . در این مرحله و بعد از تولید آمونیاک می توان بسیاری از کود های نیتروژنه ی دیگر را تولید نمود. اوره متداول ترین کود نیتروژنه است اما کود های فراوان دیگری نیز وجود دارد که از آمونیاک حاصل می گردند. به عنوان مثال برای تولید کود های نیتراته آمونیاک را اکسید می نمایند.همین تبدیل آمونیاک به نیترات در خاک های کشاورزی از طریق فرآیند میکروبی نیتریفیکاسیون صورت می گیرد.
توجه نمایید به دلیل آنکه این مواد از گاز متان ساخته می شوند، قیمت این گاز می تواند در تولید آمونیاک و انواع کود های ازته بسیار موثر باشد.
این ترکیبات به وضوح می توانند مقدار مواد مغذی در محصولات نهایی را تحت تاثیر قرار دهند.
زمان مصرف کود شیمیایی سفید
کودهای حاوی نیتروژن به عنوان “کود سفید” شناخته میشوند و معمولاً در فصلهایی از سال که گیاهان به نیاز بیشتری به این عنصر مغذی برای رشد و توسعه دارند، استفاده میشوند. فصلی که بهترین زمان برای استفاده از کود نیتروژنه است، به عوامل مختلفی مانند نوع گیاه، شرایط آب و هوایی، نوع خاک، و نیازهای خاص گیاهان بستگی دارد. اما به طور کلی:
- بهار: فصل بهار یکی از زمانهای اصلی برای استفاده از کود نیتروژنه است. در این فصل، گیاهان در حال رشد سریع و تشکیل جوانه هستند و نیاز به نیتروژن برای ساخت بافتهای جدید دارند. افزودن کود نیتروژنه در اوایل بهار میتواند به گیاهان کمک کند تا سریعتر رشد کنند.
- تابستان: در برخی موارد، در طول فصل تابستان نیز احتمالاً نیاز به نیتروژن وجود دارد، مخصوصاً در مواردی که گیاهان در فصل گرما و رشد فعال هستند.
- پاییز: استفاده از کود نیتروژنه در پاییز نیز ممکن است مفید باشد، به ویژه اگر گیاهان در این فصل همچنان رشد فعال دارند یا اگر نیاز به تقویت ریشهها و ذخیرهسازی انرژی برای زمستان وجود داشته باشد.
به هر حال، توصیه میشود که قبل از استفاده از هر نوع کود، آزمایش خاک انجام دهید و با کارشناسان این حوزه مشورت نمایید.
انواع کود شیمیایی برای درخت
1. برخی از انواع ترکیبات ازته:
آمونیوم نیترات: نیتروژن 34.4 %، آمونیاک N-NH4 17.2 % و نیترات N-NO3 حدود 17.2%
نیترات آمونیوم می تواند به خوبی مقدار نیتروژن مورد نیاز گیاه را تامین کند. استفاده از این ماده به خصوص در هنگام رشد گیاه بسیار ضرری است. کوددهی نه تنها رشد سریع ریشه و جذب سریع مواد مغذی را تضمین می کند ، بلکه از زردی برگ های گیاه نیز جلوگیری می کند.نیتروژن بسیاری از فرآیندهای حیاتی گیاه را تحریک و تنظیم می کند. گیاهانی که با نیترات آمونیوم بارور می شوند ، آب کمتری مصرف می کنند و حاوی پروتئین و قند بیشتری هستند
کلیسم آمونیوم نیترات: نیتروژن 27 %، آمونیاک 13.5 % ، نیترات 13.5 %، منیزیم 4.0 %، کلسیم 6.0 %
نیتروژن برای رشد گیاه مورد نیاز است و کلسیم و منیزیم موجود در کلسیم آمونیوم نیترات نیز به رشد بهتر برگ های سبز در گیاه کمک می نماید ( حدود 5 الی 20 درصد). توجه نمایید که استفاده طولانی مدت از آن باعث اسیدی شدن خاک نمی شود و هیچ تاثیری بر فعالیت بیولوژیکی خاک ندارد. گیاهان نه تنها با نیتروژن بلکه با منیزیم و کلسیم نیز توسط این ترکیب غنی می شوند. علاوه بر این ، نیترات آمونیوم کلسیم با تامین مواد مغذی لازم به گیاهان، کمبود نور و آسیب های وارده از خاک های اسیدی را جبران می کند.
اوره : حاوی 46.5 %
کوددهی توسط اوره قبل از کاشت گیاه و برای گیاهان چند ساله در اویل بهار و پاییز صورت می گیرد. این ماده به عنوان یک ترکیب دوستدار محیط زیست شناخته می شود.
توجه: تفاوت این مواد در مقدار نیتروژن و سرعت آزاد سازی آن در گیاه است. همچنین این مواد با توجه به شرایط خاک و بعد از آزمایش های خاک شناسی انتخاب می شوند.
2.کود های فسفاته
این کود شیمیایی از ترکیب سنگ های فسفاته و اسید هایی مانند فسفریک و سولفوریک اسید ساخته می شود. اگر سولفوریک مورد استفاده قرار بگیرد نوع نرمال و یا نوع سینگل فسفاته با نام SSP حاوی 16 الی 21 درصد فسفر تولید می شود. اگر فسفریک اسید استفاده شود TSP حاوی 43 الی 48 درصد فسفر حاصل می گردد. با این حال برای تولید اغلب انواع ترکیبات فسفاته، از فسفریک اسید استفاده می شود
-
برخی انواع کود های فسفاته:
سوپر فسفات:مقدار فسفر 20%، با انحلال پذیری حدود 85 درصد در آب
سوپر فسفات غلیظ: مقدار فسفر 45 درصد ، با انحلال پذیری 85 درصد در آب
مونو آمونیوم فسفات : فسفر 48 درصد، با انحلال پذیری 82 درصد در آّب
دی آمونیوم فسفات: فسفر 46 درصد ، 90 درصد انحلال پذیری در آب
آمونیوم فسفات: 34 درصد فسفر و انحلال پذیری 100 درصد
مقدار فسفر موجود در این ترکیبات به صورت P2O5 می باشد.
3. کود های پتاسیم
پتاسیم کلرید: مقدار 50و 41 و 33 درصد پتاسیم
پتاسیم سولفات: 43 درصد
نیترات پتاسیم 37 درصد
سولفات پتاسیم منیزیم: 18 درصد
شما می توانید برای تهیه ی انواع کود شیمیایی با کارشناسان مربوطه تماس حاصل فرمایید:
تلفن تماس: 02191007499
6 دیدگاه
سلام
آیا می توان در تمام فصول از کود نیتروژنه استفاده کرد؟
سلام معمولا کود های حاوی نیتروژن با نام کود های بهاره و پاییزه شناخته می شوند زیرا در این دو فصل مورد استفاده قرار می گیرند. با این حال بعد از آزمایش های دقیق خاک شناسی با کارشناس مربوطه جهت دریافت مشاوره ی دقیق مشورت نمایید
سلام و درود
دیدم که توی محتوا درباره نیترات آمونیوم نوشته اید برای کود های مناسب برای خاک، قبلا شنیده بودم که این ماده قابلیت انفجاری داره. شما این مورد رو تایید میکنید؟
و ممنون برای محتوای جامع شما
سلام بله این ماده یک کود نیتروژنه می باشد اما یک ماده ی تحریک کننده ی انفجاری است. این ماده برای انفجار نیاز به یک عامل بیرونی دارد.
تشکر از شما
خواهش میکنم 😉