نیتریت سدیم چیست | قیمت | فروش | خرید نیتریت سدیم
2019-02-19بیسفنول آ چیست ( Bispheno A) و خرید و فروش آن به چه صورت است ؟
2019-02-23اسید استیک چیست و آن را از کجا بخرم + خرید و فروش اسید استیک خوراکی به صورت فله و خرد. برای اطلاع از قیمت با شیمیایی تهران تماس حاصل فرمایید.02191007499 این اسید ضعیف در صنایع مختلفی کاربرد دارد و عمده مصرف آن در صنایع غذایی است. نوع خوراکی این ماده به عنوان طعم دهنده در این صنعت استفاده می شود و می تواند سبب بهبود طعم و مزه ی محصولات غذایی شود. در ادامه ی متن با کاربرد های این ترکیب و واکنش آن با اتانول و… بیشتر آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.
جهت ثبت سفارش با شماره تلفن 02191007499 و یا 09907435008 تماس حاصل فرمایید
فروش اسید استیک:
گروه بازرگانی شیمیایی تهران ، از فعالین حوزه مواد شیمیایی است که می تواند شما را در خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی بالخص فروش عمده همراهی نماید
قیمت اسید استیک:
با اولین تماس مشاوران متخصص ما شما را برای خریدی راحت راهنمایی خواهند کرد جهت استعلام سریع قیمت مواد شیمیایی خوراکی با شماره های موجود در سایت تماس حاصل فرمائید. فرصت خریدی بهینه را از دست ندهید. این قیمت با این کیفیت را فقط در شیمیایی تهران میتوانید پیدا کنید. از خرید خود پشیمان نخواهید شد.
فقط کافیست گوشی خود را برداشته و شماره دفتر ما را بگیرید.
مشخصات ماده
نام انگلیسی :
CAS number :
64-19-7
پیش بینی جهانی بازار مصرفی خرید و فروش
اندازه بازار جهانی آن در سال 2019 ، 92/8 میلیارد دلار تخمین زده شد و انتظار می رود در سال 2020 به 9/30 میلیارد دلار برسد. پیش بینی می شود بازار جهانی آن از سال 2020 تا 2027 با نرخ رشد سالانه 5.2٪ رشد کند و تا سال 2027 به 13.41 میلیارد دلار برسد. این ماده که به نام اسید اتانوئیک نیز شناخته می شود، یک ترکیب آلی بی رنگ است. توسعه و رشد برنامههای کاربردی در صنایع مختلف مانند رنگها و پوششها، چسبها و درزگیرها و منسوجات رشد بازار را در سطح جهانی افزایش میدهد.
افزایش تقاضا برای کاربردهای مونومر وینیل استات (VAM) به دلیل رشد صنعت رنگ و پوشش در سراسر جهان باعث رشد بازار این ماده که ماده اولیه ساخت مونومر وینیل استات است شده است. مصرف رو به رشد حلال هایی مانند VAM در کاربرد صنایع شیمیایی برای رنگها و پوششها، چسبها و درزگیرها اندازه بازار را افزایش میدهند. علاوه بر این، PTA برای تولید پلی استر و افزایش تقاضا برای پلیمر ها بازار این ماده را تحت تاثیر قرار داده است.
اسید استیک چیست ؟
مخفف معمول این حلال AcOH است ، که نباید با مخفف EtOH ، مخفف رایج اتانول اشتباه گرفته شود. نام رایج “ماده فوق” از کلمه لاتین acetum به معنی سرکه گرفته شده است.
استفاده از این ماده در صنایع غذایی، صنعتی و شیمیایی و آرایشی و بهداشتی رایج است. در تولید مواد دیگر یا تنظیم خواص آنها به ویژه از نظر تنظیم کنندگی PH استفاده می شود.
صنایع غذایی احتمالاً بزرگترین مصرف کننده این ماده است.
و در تولید موارد زیر استفاده می شود:
- کنسرو و ترشی،
- پنیر و لبنیات،
- سس ها،
- سالادهای آماده
در صنایع غذایی از آن برای نظافت تاسیسات استفاده می شود. این ماده یک پاک کننده ارزان، کارآمد و طبیعی است. در ادامه بیشتر بخوانید:
فرمول و ساختار
فرمول شیمیایی : CH3COOH
فرمول مولکولی : C2H4O2
جرم مولکولی : g / mol 60.05
این ماده یک کربوکسیلیک اسید ساده است که ساختار آن به صورت زیر است:
ویژگی های فیزیکی استیک اسید
بوی این ماده بسیار تیز است
رنگ آن مایع سفید رنگ می باشد
پی اچ آن اسیدی است
ویژگی های شیمیایی استیک اسید
یک اسید ضعیف است. به عنوان یک اسید کربوکسیلیک، دارای مشتقاتی مانند اسید کلرید ها، انیدریدها، استرها و آمید است. این اسید می تواند از طریق واکنش کاهش (حذف اکسیژن یا اضافه کردن هیدروژن) به اتانول تبدل شود. هنگامی که تا حدود بیش از 440 درجه سانتیگراد گرم می شود، تجزیه شده و دی اکسید کربن و متان تولید می شود:
CH3COOH → CH4 + CO2
گلاسیال
نوع گلاسیال ، شکل بی آب (رقیق نشده یا بدون آب) استیک اسید است. زیرا در دمای اتاق، به یک ساختار بلوری شبیه یخ جامد می شود (از این رو اصطلاح “‘گلاسیال یا یخبندان” نامیده می شود).
این ماده ، یک عامل کاهنده، بی رنگ و ضعیف است. با توجه به این خصوصیات این ماده برای استفاده در صنایع پلاستیک و مواد غذایی مناسب می باشد. اگرچه این ترکیب، یک اسید ضعیف است، اما برای فلزاتی مانند آهن، منیزیم و روی خورندگی خفیفی دارد.
هنگامی که با چنین فلزاتی واکنش نشان می دهد، گاز هیدروژن و نمک هایی به نام استات تشکیل می دهد:
Mg + 2 CH3COOH –> (CH3COO) 2Mg + H2
از مخازن آلومینیومی برای انتقال اسید استیک استفاده می شود زیرا آلومینیوم یک فیلم غیرفعال کننده مقاوم در برابر اسید اکسید آلومینیوم را تشکیل می دهد.
تولید اسید استیک
این ماده عمدتاً به صورت مصنوعی (90٪ تولید آن) یا تخمیر باکتریایی (حدود 10٪) عمدتاً برای سرکه مواد غذایی تولید می شود.
روش های مختلفی برای تولید این ماده وجود دارد. در ادامه ی متن که توسط شیمیایی تهران آماده سازی شده است شما را با روش تولیدی این ماده بیشتر آشنا خواهیم نمود.
فرایند تولید این اسید را در شکل زیر می توانید مشاهده نمایید. در شکل زیر نمایی کلی از فلوچارت تولید این ترکیب شرح داده شده است.
تولید آن عمدتاً از طریق مسیر شیمیایی تولید می شود که شامل روشهای کاتالیزوری همگن و همچنین ناهمگن است. کربونیلاسیون متانول از طریق فرآیند مونسانتو بیشترین روش مورد استفاده با بازدهی بالا برای این ترکیب می باشد.
فناوری تولید این ماده شاید متنوع ترین راه ها را در بین تمام مواد شیمیایی آلی داشته باشد. ا این حال، کربنیلاسیون متانول به فناوری غالب تولید این ترکیب تبدیل شده است که بیش از 65 درصد ظرفیت جهانی را به خود اختصاص داده است.
1.تخمیر هوازی اتانول
اولین مسیر تولید این ماده تخمیر هوازی اتانول بود. اتانول به صورت کاتالیزوری هیدروژنه یا اکسیده می شود و به استالدهید تبدیل می شود که به نوبه خود به اسید استیک اکسید می گردد. در حالی که این فناوری قدیمی است، در سال 2001 Perkebunan Nusantara X یک کارخانه تولیدی با کمک اتانول با ظرفیت 30000 تن در سال در جاکارتا، اندونزی ساخت. علاوه بر این، Celanese اعلام کرد که در حال بررسی یک مسیر بیوکاتالیستی برای رسیدن به تولید استیک با همکاری Diversa است.
2. کربونیلاسیون متانول
در سال 1913، BASF کشف کرد که متانول می تواند به این ماده کربونیله شود. سنتز آن در حدود 250 درجه سانتی گراد و در فشار تا 10000 psi انجام شد.
3.اکسیداسیون اتیلن
اکسیداسیون فاز مایع استالدئید (با استفاده از هوا یا اکسیژن) در حضور استات منگنز، استات کبالت یا استات مس یکی از روش های تولید این ماده است که در کشور های متنوعی به خصوص در اروپا استفاده می شود.
4.اکسیداسیون آلکان ها
به طور طبیعی
می تواند به طور طبیعی از طریق فرآیند تخمیر تولید شود. سرکه به این صورت درست می شود.
صنعتی
کربونیلاسیون شامل سه مرحله است (این روش بیشترین کارایی را در تولید این ماده نسبت به سایر روش های تولیدی دارد)
فالو چارت روش تولید این ماده به صورت زیر است:
کاربرد های اسید استیک
کاربرد های این ماده در صنایع غذایی، سنتزی، داروسازی و… می باشد.دارای خواص حلال مطلوب، همراه با توانایی تشکیل مخلوط های امتزاج پذیر با ترکیبات قطبی و غیرقطبی است. از این رو، یک حلال صنعتی بسیار مهم است. این ماده به طور گسترده در تهیه صنعتی دی متیل ترفتالات (DMT) استفاده می شود. عموما خرید آن به منظور استفاده در صنایع غذایی انجام می شود:
استیک اسید خوراکی
در صنایع غذایی، این ماده را با کمک اتانول تولید می کنند.
این ماده در صنعت خوراکی طرفداران زیادی دارد و به دلایل زیر مورد استفاده قرار می گیرد:
- تنظیم کننده ی پی اچ
- طعم دهنده
استیک، اگر خلوص مناسب داشته باشد و مطابق با شیوه های تولیدی مناسب استفاده شود، به طور کلی برای استفاده در غذاها بی خطر شناخته می شود. با این حال، نباید تحت هیچ شرایطی استفاده از این ماده سبب فریب مصرف کننده شود. جایگزینی اسید استیک رقیق به جای سرکه در غذاهای «ترش» به هیچ وجه نباید صورت بگیرد. این ماده در صورت رقیق سازی باید با همین نام فروخته شود
“نوع رقیق شده – محصول ساخته شده از رقیق کردن این اسید، سرکه نیست و زمانی که برای اهداف غذایی در نظر گرفته می شود باید عاری از ناخالصی های مضر باشد و به نام خود فروخته شود.”
همین سازمان مجددا توصیه می کند که:
از این ماده در محصولات غذایی که معمولاً انتظار می رود حاوی سرکه باشد، استفاده نکنید. در صورتی که از این ماده در محصولات غذایی خود استفاده کردید نام آن را بر روی لیبل درج شده ی کالا ذکر نمایید.
منبع: سازمان غذا و داروی آمریکا
کاربرد استیک اسید در محصولات آرایشی
این ماده در محصولات آرایشی تنظیم کننده ی پی اچ می باشد
پانل متخصص CIR داده هایی را بررسی کرد که نشان می دهد این ماده در بدن، متابولیزه می شود و به صورت دی اکسید کربن و آب از بدن دفع می شود. اسید استیک گلاسیال برای چشم و پوست بسیار خورنده است. با این حال هنگامی که ین ماده به غلظت های موجود در سرکه رقیق می شود و در محصولات آرایشی استفاده می شود، برای پوست تحریک کننده نمی باشد
کمیته مشترک FAO/WHO در مورد این افزودنی غذایی به این نتیجه رسید که از آنجایی که خود اسید استیک طعم اسیدی کافی برای محدود کردن مقدار مصرف آن در غذاها را دارد، لازم نیست میزان مصرف روزانه قابل قبولی برای انسان مشخص شود.
خطرات احتمالی
با اینکه این ماده در شکل رقیق در صنایع غذایی کاربرد عمده ای دارد اما در انواع غلیظ می تواند سبب ایجاد خوردگی های سطحی، آزردگی بویایی و یا مشکلات تنفسی شود.
این ماده نباید با اکسید کننده های قوی (به ویژه اسید کرومیک، پراکسید سدیم و اسید نیتریک) ذخیره سازی شود. زیرا می تواند واکنش های خطرناکی ایجاد نماید، ذخیره سازی آن باید در ظروف مناسب انجام شود زیرا می تواند برای فلزات خورنده باشد.
NIOSH/OSHA مقدار مجاز کار با این ماده را تا 50 ppm محدود نموده است.
واکنش استیک اسید با اتانول
واکنش این دو ماده با یکدیگر سبب تولید اتیل استات می شود:
نوسانات قیمت :
دوره پیش بینی شده: 2020 تا 2025
وصعیت: رو به رشد با بیش از 4 درصد CAGR
مهمترین عواملی که بازار مصرفی خرید و فروش آن را تحت تاثیر قرار میدهد رشد صنعت نساجی و بسته بندی و افزایش استفاده از حلال های استری در صنعت رنگ و پوشش است. مونومر وینیل استات یک ماده شیمیایی است که برای طیف گسترده ای از محصولات صنعتی و مصرفی مورد استفاده قرار می گیرد. از پلی وینیل استات در تولید رنگ ، پوشش و چسب و همچنین منسوجات استفاده می شود.
VAM یک ماده اولیه کلیدی در ساخت چسب های پایه آب است ، که استفاده قابل توجهی در بازار جهانی چسب ها و درزگیرها دارد.
مونومر وینیل استات (VAM) از آنجایی که از اسید استیک ساخته می شود توانسته است بازار آن را تحت سلطه خود قرار دهد. به دلیل استفاده گسترده از VAM در بازار رنگ و پوشش ، منسوجات و چسب ها توانسته است30٪ از کل بازار را به خود اختصاص دهد.
برای اطلاع از قیمت به روز این محصول با کارشناسان فروش شیمیایی تهران در ارتباط باشید: 02191007499
یکی از بزرگترین تولید کنندگان این ترکیب پتروشیمی فناوران می باشد. شما می توانید آنالیز این ماده ساخت فن آوران را در عکس زیر مشاهده کنید:
اسید استیک از کجا بخرم؟
شیمیایی تهران می تواند شما را در تهیه ی خرید و فروش مواد شیمیایی همراهی نماید. برای ثبت سفارش با شیمیایی تهران در ارتباط باشید
برای خرید با شیمیایی تهران در ارتباط باشید
جالب است بدانید این محصول یک ماده کاملا ایرانی است که توسط پتروشیمی در ایران تولید می شود. برای تهیه این محصول با شیمیایی تهران فعال در زمینه ی خرید و فروش مواد شیمیایی همراه باشید
پرسش و پاسخ
اسید استیک چیست؟
این ترکیب که با نامهای اتانوئیک اسید، اسید سرکه یا متانکربوکسیلیک اسید نیز شناخته میشود، یک ترکیب مایع بیرنگ و آلی است که بوی بسیار قوی شبیه سرکه دارد. یک حلال آبدوست است که با ترکیبات قطبی و غیر قطبی (حتی با روغن، گوگرد یا ید) به خوبی حل می شود. این ماده در ترکیب با سولفید کربن نامحلول میباشد.
خواص و ویژگی های این ماده چیست؟
یک مایع بی رنگ دارای خواص بسیار خورنده و تحریک کننده است.
در صنعت، اسید استیک در فرآیند تخمیر الکی و یا از کربونیلاسیون متانول به دست می آید. همچنین این ماده از تقطیر چوب هم تولید می شود.
به عنوان یک اسید کربوکسیلیک، تجزیه می شود بنابراین الکتریسیته را به خوبی هدایت می کند. به دلیل ساختار شیمیایی آن ، نقطه جوش بسیار بالایی دارد.
از جمله خصوصیات شیمیایی مهم این ماده واکنشپذیری و پایداری شیمیایی، حلالیت، اشتعال پذیری را میتوان نام برد.
همچنین یک ماده جاذب رطوبت است، به این معنی که قادر به جذب آب از منابع مختلف است. این خاصیت و قابلیت حل شدن آب در آن به این معنی است که هنگام باز کردن بطری با اسید، ماده موجود در آن حتی می تواند در تماس با هوای مرطوب جامد شود. در دماهای پایین، کریستال هایی شبیه یخ روی سطح اسید تشکیل می شوند. این پدیده فقط با اسید خالص یا در دمای بسیار پایین رخ می دهد که اصطلاحا به آن جوهر استیک میگویند.
بررسی گرید خوراکی؟
این ماده در صنایع غذایی از راه فرآیند تخمیر الکلی به دست می آید و نقش اصلی آن تنظیم کنندگی PH محصول و طعم دهندگی میباشد. به دلیل خاصیت اسیدی آن استفاده بیش از حد از این ماده می تواند طعم محصول نهایی را ترش و یا تیز نماید. دقت کنید در هنگام استفاده از این ماده نکات ایمنی را رعایت نمایید.
19 دیدگاه
سلام از این ماده ایرانی ۳ بشکه نیاز داشتم چطوری ثبت سفارش کنم؟
و یک سوال بی ربط هم داشتم می خواستم بدونم برای از بین بردن جرم کتری هم از این ماده میشه استفاده کرد؟
سلام در خدمتتون هستیم با شماره ۰۲۱۹۱۰۰۶۵۷۰ در ارتباط باشید.
بله این ماده و یا سیتریک اسید می توانند برای از بین بردن جرم کتری استفاده شوند.
این ماده توسط پتروشیمی تولید میشه؟ ساخته داخله یا ایران؟ چطور قیمتش رو استعلام بگیرم؟
سلام بله این ماده در ایران تولید می شود. عمده پتروشیمی این محصول فن آوران می باشد. بای استعلام موجودی و ثبت سفارش با ما در شیمیایی تهران در ارتباط باشید . تلفن تماس: 02191007499
سلام، من مغازه دار هستم، برای مغازه میخوام خریداری کنم باید چکار کنم و از کجا تهیه کنم؟
سلام موجوده در مقادیر کم و زیاد می توانید از شیمیایی تهران به شماره تلفن 02191007499 در ارتباط باشید. این ماده خورنده است نکات ایمنی را رعایت نمایید
سلام ببخشید این ماده یک بافر هست؟
سلام بله بافر است و می توانید مقاله بافر چیست را در قسمت مقالات ما برای آشنایی با خواص بافری این ماده مطالعه نمایید