هیدروکلریک اسید (Hydrochloric acid) + قیمت HCl
2020-03-23وازلین چیست (Vaseline) و خرید وازلین کیلویی و عمده در شیمیایی تهران
2020-03-29فوماریک اسید چیست؟ خرید فوماریک اسید در شیمیایی تهران 02191007499 این ماده یک اسید آلی است که به طور گسترده در طبیعت یافت می شود. این پودر بی رنگ، بی بو و کریستالی با طعم ترش و میوه ای است که به دلیل کم هزینه بودن به یک افزودنی پر طرفدار تبدیل شده است. در ادامه با کاربرد های این ماده بیشتر آشنا شوید
مشخصات ماده
نام انگلیسی : Fumaric acid
نام های معادل : trans-butenedioic acid ؛ Allomaleic acid ؛ Boletic acid ؛ Donitic acid
فرمول مولکولی : C4H4O4
جرم مولکولی : 116/07 گرم بر مول
CAS Number : 110-17-8
فروش فوماریک اسید – Fumaric acid :
گروه بازرگانی شیمیایی تهران ، از جمله واردکنندگان و فروشندگان این ماده بوده و در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی بالاخص فروش مواد غذایی تجربه بالایی دارد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران ارتباط برقرار نمایید.
قیمت فوماریک اسید – Fumaric acid :
جهت استعلام سریع قیمت محصول فوق صفحه اصلی سایت بازرگانی شیمیایی تهران از اینجا وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت ، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
چرا اسید فوماریک؟
این ماده یک ترکیب ارزشمند است که در غذاها، نوشیدنی ها، مواد شوینده، خوراک دام، داروها و محصولات صنعتی متفرقه مورد استفاده قرار می گیرد. معمولاً به عنوان یک افزودنی غذایی در صنایع غذایی و نوشیدنی استفاده می شود. این ماده اسیدی، تنظیم کننده pH و افزایش دهنده طعم در محصولات مختلف است.
اسیدهای مالیک و فوماریک طعم و بافت را بهبود می بخشد که به محصولات و مواد مبتنی بر میوه (مانند مربا) کمک می کند تا به کیفیت ایده آل برسند.
همچنین این مواد به فرمولسازها کمک میکنند تا به طعم، رنگ و سایر خواص ارگانولپتیکی دست یابند که مربا، ژله و کنسروهای عالی را میسازد. افزایش اسیدیته یک فرمول شیرینی را متعادل می کند و طعم قوی تر، طبیعی تر و واقعی تر میوه ایجاد می کند. در نتیجه استفاده از این ماده در مربا ها طرفداران زیادی دارد.
به عنوان جایگزین سیتریک اسید در فرمولاسیون ساخت انواع لواشک نیز می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.
- ساختار آن به صورت زیر است:
یکی از اشکالات اسید فوماریک حلالیت کم آن است که می توان آن را با حل شدن در آب گرم بهبود بخشید.
روش شناسایی فوماریک اسید
این ماده با اسید مالئیک شباهت ظاهری بسیار زیادی دارد و ممکن است در مواردی این دو ماده با هم اشتباه گرفته شوند. با بررسی برخی از خواص فیزیکی آن ها می توانیم اسید فوماریک را تشخیص دهیم. نقطه ذوب مالئیک اسید پایین تر بوده و حدود ۱۳۱ تا ۱۳۹ درجه سانتی گراد است. اما اماده ی فوق نقطه ذوب بالاتری داشته و حدود ۳۰۱ درجه سانتی گراد ذوب می شود.
روش دیگر شناسایی این دو ماده از روی اندازهگیری ph محلول های آن ها بوده که ph فوماریک حدود ۵.۴ بوده اما ph ماده دیگر بین ۵.۱ تا ۵.۶ گزارش شده است. نقطه جوش ماده ی فوق حدود ۱۳۷ درجه سانتی گراد بوده اما در برخی منابع نقطه جوش آن را تا ۲۹۰ درجه سانتی گراد گزارش کرده اند. ماده ی فوق را می توانید با توجه به ویژگی های بیان شده بدون مشکل تشخیص دهید، اما بهتر است این ماده را از شرکت های معتبر مانند شیمیایی تهران تهیه کنید.
سیس و ترانس فوماریک اسید
این ماده، ترانس ترکیب 2-بوتن، 1 و 4 دی اوئیک اسید است. سیس این ترکیب را نیز مالئیک اسید می نامند. این دو ماده خاصیت های متفاوتی دارند. مالئیک اسید ناپایدارتر از محصول فوق است اما حلالیت بیشتری نسبت به آن دارد. همچنین نقطه ذوب مالئیک اسید خیلی کمتر از این اسید است. دلایل اختلاف این دو ماده در ساختار مولکولی این دو ماده است. این ماده به علت نزدیک بودن گروه های اسیدی نسبت به مالئیک اسید، امکان تشکیل پیوند هیدروژنی وجود دارد. به همین دلیل، نقطه ذوب این ماده بسیار بیشتر است و پایداری بیشتری نسبت به مالئیک اسید دارد. این دو ماده، یک ماده دو ظرفیتی است. مقدار اسیدی این ماده 3.5 و 4.5 و مقدار اسیدی مالئیک اسید 1.5 و 6.5 است.
ویژگی های فیزیکی
ماده فوق به شکل بلورهای سفید رنگ است و یکی از دو ایزومر غیر اشباع دی کربوکسیلیک اسید است.
این ماده به طور طبیعی فقط در گیاهان یافت نمیشود، وقتی پوست در معرض نور طبیعی قرار میگیرد، به طور طبیعی این ماده را میسازد. ترکیب فوق برای درمان یک بیماری خود ایمنی به نام پسوریازیس استفاده شد. تصور می شود که این بیماری یک بیماری ژنتیکی است که در اثر عوامل محیطی ایجاد می شود و دارای علائم خارش و قرمزی پوست است.
تولید فوماریک اسید
در عکس زیر می توانید روش تولید و فالوچارت این ماده را مشاهده نمایید:
کاربردهای اسید فوماریک
رزین پلی استر غیراشباع (UPR) بزرگترین کاربرد نهایی فوماریک در سال 2019 بوړده است. تقاضا برای UPR به شدت به فعالیت ساخت و ساز/بازسازی مناطق مسکونی و غیر مسکونی و تولید وسایل نقلیه موتوری وابسته است. تقاضای جهانی برای UPR به ویژه در آسیا بسیار زیاد است که همین امر سبب رشد بازار این ترکیب شده است. رزین های پلی استر به طور گسترده در صنایع مختلف از جمله خودروسازی، ساختمان سازی و بسته بندی استفاده می شود. رزین های پلی استر دسته ای از پلیمرهای ترموست با خواص مکانیکی عالی، مقاومت شیمیایی و دوام هستند. اسید فوماریک یکی از مواد خام حیاتی در سنتز رزین های پلی استر غیر اشباع است. در طول پخت، با الکلهای پلیهیدریک (مانند گلیکولها) و مونومرهای استایرن واکنش میدهد و شبکه پلیمری متقاطع تشکیل میدهد.
بخش غذا و نوشیدنی دومین کاربرد نهایی اسید فوماریک را به خود اختصاص می دهد.
در کاربردهای غذایی و آشامیدنی، این ماده در درجه اول به عنوان اسیدیته کننده عمل می کند. این ماده برای تنظیم pH، افزایش طعم و افزایش ماندگاری با کنترل رشد میکروارگانیسم ها استفاده می شود. گسترش بازار این ماده در صنایع غذایی به دلیل افزایش تقاضا در چین و سایر کشور های آسیایی خواهد بود. در سایر مناطق دنیا، کاربردهای غذا و نوشیدنی رشد مصرف ثابت تا متوسط دارند.
این ماده می تواند به عنوان یک عامل کیلیت در فرمولاسیون های دارویی عمل کند و هنگامی که با سایر آنتی اکسیدان های واقعی ترکیب شود، اثرات هم افزایی نشان می دهد که به جلوگیری از اکسیداسیون و بهبود پایداری فرمولاسیون ها کمک می کند.
صنایع غذایی
ویژگی ها:
- طعم اسیدی و ترش مزه (در نتیجه به منظور بهبود طعم استفاده می شود)
- افزایش ماندگاری(در نتیجه به عنوان نگهدارنده کاربرد دارد)
افزایش ماندگاری، تثبیت رنگ، تنظیم اسیدیته از دلایل استفاده از این ماده در صنایع غذایی است.
این ماده به دلیل قیمت پایین تر نسبت به اسید های مشابه می تواند جایگزین مناسبی برای سیتریک و تارتاریک در لواشک سازی و… باشد.
در نان نیز ، این اسید عمدتا به عنوان یک نگهدارنده موثر و بازدارنده کپک استفاده می شود. در نان های آرتیسن و خمیر ترش، به این ماده طعم ترش می دهد. همچنین می تواند به بهبود رئولوژی خمیر کمک کند.
در عکس زیر مقدار مجاز استفاده از این ماده که توسط سازمان غذا و داروی ایران منتشر شده است را می توانید مشاهده کنید (مقادیر مجاز استفاده از افزودنی های خوراکی را تنها سازمان غذا و داروی هر کشور مشخص می کند. اگر قصد استفاده از این ماده را در فرمولاسیون خود دارید حتما با کارشناسان سازمان غذا و دارو مشورت نمایید)
کاربرد صنعتی
تولید رزین: در تولید برخی از رزین ها این ماده کاربرد عمده ای داد.
جوهر: ماده ی فوق در صنعت چاپ به عنوان تثبیت کننده جوهر برای بهبود کیفیت و طول عمر جوهرها استفاده می شود.
چاپ پارچه: همچنین در فرآیندهای چاپ پارچه به عنوان تقویت کننده رنگ و چسباندن رنگدانه ها استفاده می شود.
آن را از کجا تهیه کنیم؟
شیمیایی تهران یکی از واردکنندگان مواد شیمیایی در ایران است که می تواند شما را در تهیه ی انواع مواد شیمیایی با کیفیت یاری نماید. برای خرید و ثبت سفارش تنها کافیست تا با شماره ی 02191007499 تماس حاصل فرمایید.
4 دیدگاه
سلام از این ماده در محصولات غذایی چرا استفاده میشه؟ ممنون از مطالب خوبتون و اینکه این مطالب را با ما به اشتراک می گذارید
این ماده به عنوان نگهدارنده و اسیدی کننده در محصولات غذایی خشک (به دلیل عدم جذب رطوبت) استفاده می شود. نقش عمده ی این ماده در تنظیم کنندگی پی اچ می تواند آن را به ماده اولیه مهمی در نوشیدنی ها تبدیل کند.
سلام میشه راجع به مقدار مجاز این ترکیب در محصولات غذایی هم مطلب منتشر کنید؟ گرید خوراکیش چند قیمت هست؟
سلام وقتتون بخیر، بله حتما این ترکیب در محصولات غذایی کاربرد عمده ای دارد و یکی از جایگزین های سیتریک به حساب می آید.

در عکس زیر مقدار مجاز استفاده از این ترکیب را می توانید مشاهده کنید