Bale

برای خرید مواد شیمیایی با کارشناسان ما در ارتباط باشید

بهدامین چیست | خرید بهدامین TEA-Laureth sulfate

خانه / فروش ویژه محصولات / فروش مواد اولیه شوینده / بهدامین چیست | خرید بهدامین TEA-Laureth sulfate
ارتباط با کارشناسان
پاسخ‌گویی سریع و مستقیم
شماره تلفن دفتر مرکزی
شیمیایی تهران
📞 02191006570
راهنمای خرید
برای خرید و دریافت مشاوره، با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید
کارشناس شوینده - آرایشی
حداد
📞 09194351300
کارشناس حلال - غذایی
مردانه
📞 09370881518
کارشناس صنایع غذایی
نصر
📞 09103956238
فروش بهدامین در شیمیایی تهران

بهدامین چیست؟ | خرید بهدامین در شیمیایی تهران  . برای ثبت سفارش این محصول با بهترین کیفیت و قیمت با ما در ارتباط باشید. این ماده با نام دیگر تری اتانول آمین لوریل اتر سولفات (TEA-Laureth sulfate)  نیز در بازار شناخته می شود. عمده کاربرد این ترکیب در صنایع شوینده به خصوص شامپو می باشد.در ادامه با خواص و ویژگی های این ترکیب بیشتر آشنا می شوید

تلفن تماس:02191006570

خرید بهدامین

شما می توانید انواع مواد اولیه شوینده را از ما در شیمیایی تهران استعلام قیمت و خریداری نمایید. ماده ی فوق یک سورفکتانت آنیونی است که به راحتی محصول را ویسکوز می کند و کف متراکم و پایدار تولید می کند. این ماده به ویژه برای فرمولاسیون محصولات شفاف با نقطه ابری پایین، مانند شامپو، حباب ساز حمام، صابون مایع و سایر محصولات مراقبت شخصی مناسب است. TEA-Laureth sulfate به راحتی همراه با آلکانولامیدها و سورفکتانت های آمفوتریک فرموله می شود و بهینه سازی آسانی برای خواص کف و ویسکوزیته را فراهم می کند. در ادامه با خواص این ترکیب و ویژگی های آن بیشتر آشنا خواهید شد:

فروش مواد شیمیایی در شیمیایی تهران

قیمت بهدامین | قیمت تری اتانول آمین لوریل اتر سولفات

برای مشاهده ی لیست مواد اولیه شوینده ی موجود به این لینک مراجعه نمایید. همچنین برای خرید مواد اولیه شیمیایی با بهترین کیفیت و قیمت تنها کافیست با شماره تلفن 02191006570 تماس حاصل فرمایید

مشخصات ماده

TEA-Lauryl Sulfate، نمک تری اتانول آمین لوریل سولفات، مایعی چسبناک و زرد رنگ است.ترکیب فوق می تواند از گیاهان گرفته شود یا به صورت مصنوعی در آزمایشگاه ساخته شود. شما می توانید آن را در انواع محصولات پاک کننده مانند شامپوها، شوینده های بدن، پاک کننده های صورت و حتی کرم های اصلاح پیدا کنید.

این ماده مانند سایر مواد اولیه شوینده نظیر: سدیم لوریل سولفات، تگزاپون، خرید اسید سولفونیک و… یک سورفکتانت است.

نقش‌های اصلی:

  1. پاک‌کنندگی قوی:
    یون‌های آنیونی موجود در TEA-Lauryl Sulfate می‌توانند چربی‌ها و آلودگی‌ها را در آب حل کرده و از سطح پوست، لباس یا ظروف جدا کنند.

  2. ایجاد کف و احساس تمیزی:
    این ترکیب باعث تولید کف پایدار و نرم می‌شود که برای مصرف‌کننده حس تمیزی و رضایت‌بخشی ایجاد می‌کند.

  3. امولسیفایر:
    TEA-Lauryl Sulfate می‌تواند روغن و آب را مخلوط کرده و امولسیون پایدار ایجاد کند که در شامپو، صابون مایع و شوینده‌های صنعتی اهمیت دارد.

  4. تنظیم pH:
    ترکیب TEA با سورفکتانت، موجب می‌شود که pH محصول به محدوده مناسب برای پوست و سطوح برسد و تحریک پوستی کاهش یابد.

نقش این ماده در شوینده ها و شامپو ها

لوریل سولفات یک عامل پاک کننده است.

اگر تا به حال سعی کرده اید یک ماهیتابه چرب را به تنهایی با آب بشویید، می دانید که به همین سادگی ها تمیز نمی شود. بدون سورفکتانت ها چربی سرسختانه به تابه می‌چسبد و تمیز نمی شود.

این به این دلیل است که روغن و آب با هم مخلوط نمی شوند در نتیجه شوینده ها برای تمیز سازی چربی و آلودگی ها نیاز به سورفکتانت هایی نظیر TEA-Lauryl Sulfate دارند.

این سورفکتانت به مخلوط شدن آب با روغن و کثیفی کمک می کند، بنابراین با کمک این ماده می توان انواع آلودگی را به راحتی از روی سطوح پاک نمود. این ماده سبب خشکی پوست و مو  می شود اما می تواند پوست (و مو) و سایر سطوح را تمیز کند.

با این حال توجه نمایید که: همه سورفکتانت ها پتانسیل خشک شدن را دارند و باید با احتیاط و در نظر گرفتن همه ی جوانب مورد استفاده قرار بگیرند.

اما برخی از سورفکتانت ها خشن تر از بقیه هستند. TEA-Lauryl Sulfate یکی از خشن ترین و خشک کننده ترین سورفکتانت های موجود می باشد. به همین دلیل است که این روزها TEA-Lauryl Sulfate چندان رایج نیست و یا به مقدار بسیار کم استفاده می شود. بهدامین یک سورفکتانت موثر، اما خشن است که می تواند پوست و مو را تمیز کند و تمام آثار کثیفی و چربی را از بین ببرد. اما می تواند خشک کننده و تحریک کننده باشد. با توجه به گفته های پیشین توصیه می شود که با دقت از آن استفاده کنید! این ماده را هرگز نباید در شامپوهای روزانه استفاده نمود زیرا روغن های طبیعی را از موهای شما پاک می کند و به طور بالقوه پوست سر را تحریک می نماید.

ساختار این ماده به صورت زیر می باشد:

ساختار و خرید بهدامین

بهدامین در فرمولاسیون‌های مدرن | نکته‌ای که کمتر گفته می‌شود

یکی از جنبه‌هایی که معمولاً در معرفی بهدامین (TEA-Lauryl Sulfate) نادیده گرفته می‌شود، رفتار این سورفکتانت در آب‌های با سختی بالا و سیستم‌های چندسورفکتانتی است؛ موضوعی که برای تولیدکنندگان حرفه‌ای اهمیت بالایی دارد.

پایداری در آب سخت

برخلاف برخی سورفکتانت‌های آنیونی که در حضور یون‌های کلسیم و منیزیم افت عملکرد یا کدری ایجاد می‌کنند، بهدامین در بسیاری از فرمول‌ها کف و شفافیت قابل قبول‌تری در آب سخت نشان می‌دهد. این ویژگی آن را برای محصولاتی که در مناطق با سختی آب بالا مصرف می‌شوند، به گزینه‌ای قابل بررسی تبدیل می‌کند.

مناسب با دیگر سورفکتانت‌ها

بهدامین به‌صورت مستقل یک سورفکتانت آنیونی نسبتاً خشن محسوب می‌شود، اما در حضور سورفکتانت‌های آمفوتریک (مانند کوکامیدوپروپیل بتائین) یا سورفکتانت‌های غیر‌یونی، رفتار سیستم شوینده به‌طور محسوسی تغییر می‌کند. در این حالت:

  • آمفوتریک‌ها و غیر‌یونی‌ها نقش بافر تحریک‌پذیری را ایفا کرده و اثر تحریک‌کنندگی بهدامین را تعدیل می‌کنند

  • ساختار میسل‌ها پایدارتر شده و کف یکنواخت‌تر، نرم‌تر و پایدارتر ایجاد می‌شود

  • تعامل بین سورفکتانت‌ها باعث بهبود کنترل ویسکوزیته بدون نیاز به افزودنی‌های غلیظ‌کننده سنگین می‌گردد

در نتیجه، بهدامین در فرمولاسیون‌های حرفه‌ای معمولاً به‌عنوان تقویت‌کننده عملکرد سیستم شوینده استفاده می‌شود، نه به‌عنوان سورفکتانت اصلی یا پایه‌ی فرمول.

آیا همه ی سورفکتانت های سولفاته خطرناک هستند؟

وقتی کلمه سولفات را می شنوید همه به یاد حساسیت زایی آن می افتند! اما تعداد کمی از مردم می دانند که سولفات های خوب و سولفات های بد وجود دارد. سولفات های مضر معمولاً از سدیم لوریل سولفات (SLS) تشکیل شده اند که در اکثر شامپوهای روزانه موجود است. این نوع سولفات ها به موها آسیب می رسانند و تمام روغن های طبیعی که موهای شما برای حفظ ساقه و کوتیکول سالم نیاز دارند را از بین می برند. SLS را در شوینده های لباسشویی، اسپری پاک کننده ها و مواد شوینده ماشین ظرفشویی پیدا می کنید.

با این حال برخی از سولفات ها ضرری برای پوست ندارند. اما ماده ی فوق جز سولفات های بد قرار می گیرد یا خوب؟

TEA-Lauryl Sulfate یک سورفکتانت موثر، اما خشن تر از سایر سورفکتانت ها است که تولید کنندگان در شامپوهای خود از آن استفاده می کنند. عموما از این ترکیب در فرمولاسیون شوینده هایی که فقط یک یا دو بار در ماه استفاده می شود وجود دارد. این ماده را هرگز نباید در شامپوهای روزانه استفاده کنید زیرا روغن های طبیعی را از موهای شما پاک می کند و به طور بالقوه پوست سر را تحریک می کند. بهدامین در شامپوهای خاص استفاده می شود، از استفاده از این ماده در هر شامپوی روزمره اجتناب کنید.

سلامت استفاده از این ترکیب به صورت زیر است:

قیمت بهدامین

در کل سورفکتانت ها ممکن است در برخی از افراد با پوست های حساس ایجاد حساسیت نمایند. پیشنهاد می شود در صورت قرمزی و حساسیت به ترکیبات شامپو و صابون مورد استفاده ی خود بیشتر دقت نمایید و در صورت لزوم محصولاتی با سورفکتانت های ملایم تر استفاده نمایید. طبق گزارشی که در وبسایت پانل متخصص CIR منتشر شده است نشان می دهد که  TEA-Lauryl Sulfate برای استفاده در غلظت های محدود بی خطر است. غلظت بالای TEA-Lauryl Sulfate ممکن است باعث تحریک شود (به خصوص اگر برای مدت زمان قابل توجهی در تماس با پوست باقی بماند).

تقاوت این ماده با SLS در چیست؟

تفاوت اصلی بین این ترکیبات در نحوه خنثی شدن آنیون سولفات (بار منفی) است. هر دوی این مواد ترکیب نمک هستند. به طور کلی نمک یک سر آن اسید چرب (اسید لوریک) است که جذب روغن می شود و سر دیگر آن (سولفات) به آب جذب می شود. بهدامین جز ترکیبات آمینی با ظاهر و بویی شبیه “آمونیاک روغنی” می باشد و معمولا در فرمولاسیون صابون و لوازم آرایشی استفاده می شود.

فروش بهدامین شیمیایی تهران
از این ماده در لوازم آرایشی استفاده می شود زیرا از بین نمک های سولفاته ملایم ترین آن ها می باشد. در مقایسه با برخی دیگر از سولفات ها مانند سدیم لوریل سولفات (SLS)، TEA-Lauryl Sulfate ملایم تر است در نتیجه احتمال کمتری دارد که باعث تحریک یا خشکی شود، در نتیجه این ماده برای افرادی که پوست یا پوست سر حساسی دارند انتخاب مناسبی می باشد .سدیم لوریل سولفات (SLS) نیز نمکی است که سدیم بار مثبت آن (کاتیون) است. SLS در فرمولاسیون هایی استفاده می شود که نیاز به فوم بالا باشد از جمله این محصولات می توان به شامپوها و صابون های دستی اشاره نمود. این ماده خشکی و تحریک پوستی بالاتری نسبت به ماده ی فوق دارد.

ایمنی

TEA-lauryl sulfate یک ماده شیمیایی فعال سطحی (سورفکتانت) مصنوعی است که اغلب در فرمولاسیون پاک‌کننده‌ها استفاده می‌شود.

این ماده در مقایسه با سولفات‌های آمونیوم یا سدیم و مشتقات آن‌ها، کمتر در محصولات آرایشی استفاده می‌شود، که از یک جهت خبر خوبی است؛ چرا که TEA-lauryl sulfate می‌تواند باعث خشکی پوست شود، به‌خصوص زمانی که ماده اصلی پاک‌کننده باشد. در چنین مواردی، غلظت آن معمولاً بیش از ۱۰.۵٪ است، که می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند احساس خشکی یا کشیدگی پوست پس از شستشو شود. در غلظت‌های بالاتر از این مقدار، به‌عنوان یک ماده محرک جدی برای پوست شناخته می‌شود.

بر اساس بررسی‌های نهاد مستقل Cosmetics Ingredient Review، استفاده از TEA-lauryl sulfate در محصولات، تا زمانی که غلظت آن محدود باشد، ایمن تلقی می‌شود. ا

برای خرید sls کلیک کنید.

0/5 (0 نظر)

4 پاسخ

  1. ممنون من از شما این ماده رو خرید کردم و بسیار راضی بودم
    از یک شرکتی قبلا میخریدم به جای این ماده به من سویامید میداد و محصول مارو خراب میکرد. ممنون از شما و پشتیبانی خوبتون
    لوریل گلوکزاید هم دارید؟

    1. سلم بله مواد اولیه شوینده و آرایشی را می توانید از ما در شیمیایی تهران تهیه کنید. باعث خرسندی ماست که از خریدتون راضی بودید.

  2. سلام ببخشید ایا این ماده جز سورفکتانت های محرک پوستی هست؟ میتونم از این ترکیب برای ساخت شامپوهای بدون سولفات استفاده کنم؟ تری اتانول آمین لوریل سولفات در شامپو هم کاربرد دارد؟

    1. سلام با توجه به نام کامل این ترکیب تری اتانول آمین لوریل سولفات این ماده یک ترکیب سولفاته است و ممکن است سبب تحریک پوست و مو شود. برخی از افراد که به سولفات ها حساسیت دارند ممکن است نسبت به این ترکیب نیز حساسیت نشان دهند. بله این ماده در شامپو ها نیز استفاده می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *