زایلن چیست و خرید زایلن بندر امام در بازرگانی شیمیایی تهران 02191006570 برای ثبت سفارش خود با ما در ارتباط باشید. شیمیایی تهران فعال در زمینه ی خرید و فروش مواد شیمیایی، شما صنعتگران را در تهیه ی مواد شیمیایی دلخواهتان با مناسب ترین قیمت همراهی خواهد نمود. این ماده کاربرد عمده ای در صنعت رنگ و رزین دارد و پیش بینی می شود در سال های آتی همین صنعت بتواند بازار خرید و فروش این ماده را تحت تاثیر قرار دهد.
شماره تماس دفتر مرکزی شیمیایی تهران (شیما رز):02191006570
برای خرید زایلن با شیمیایی تهران در ارتباط باشید: 09194351300
گروه بازرگانی شیمیایی تهران ، از جمله واردکنندگان و تامین کنندگان تخصصی ماده شیمیایی می باشد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران ارتباط برقرار نمایید.
جهت استعلام سریع قیمت مواد شیمیایی صنعتی صفحه اصلی سایت بازرگانی شیمیایی تهران از اینجا وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت ، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
نام انگلیسی : Xylene
فرمول شیمیایی :
C6H4(CH3)2
Cas number:
در بازارهای مواد شیمیایی این ماده با برند های مختلف موجود است. این ماده را از ما در شیمیایی تهران تهیه نمایید. توجه نمایید این ماده ایزومر های مختلف دارد و در انواع مختلف پارا و مخلوط در بازار خرید و فروش می شود
اما ایزومر های آن کدام است؟ بسته به نوع قرارگیری گروه های عاملی متیلی بر روی حلقه بنزنی آن به ایزومرهای متفاوتی تبدیل می شود. ایزومر های مهم آن را می توان به صورت زیر طبقه بندی کرد:
متا (meta-xylene) (MX)
پارا (para-xylene) (PX)
اورتو (ortho-xylene) (OX)
اتیل بنزن (ethyl benzene)
دانسیته آن در 60 درجه فارنهایت 0.864 می باشد
جرم مولکولی 106.168 g/mol در رفرنس های علمی ذکر کرده اند.
فشار بخار 10 mm Hg در 82.9 درجه فارنهایت محاسبه شده است.
فرمول شیمیایی زایلن نیز C8H10 می باشد.
این ماده از آنجایی که یکی از مشتقات نفتی است در انواع پتروشیمی ها تولید می شود. در ایران نیز این ترکیب توسط پتروشیمی تولید می گردد. زایلین در بهبود عدد اکتان نقش موثری دارد. در نتیجه به دلیل آنکه ترکیبی آروماتیکی است باید به صورت آلاینده هوا حتما تحت کنترل قرار بگیرد.
انواع
این ماده گروهی از سه ماده شیمیایی ایزومر است که هر کدام دارای آرایش کمی متفاوت از اتمهای کربن و هیدروژن هستند. ذکر این نکته ضروری است که تولید ماده ی فوق به تجهیزات تخصصی، دانش فرآیندهای شیمیایی و رعایت مقررات ایمنی نیاز دارد. این فرآیند معمولاً شامل پالایش نفت خام یا استفاده از واکنشهای شیمیایی تخصصی است. در اینجا یک نمای کلی ساده از نحوه تولید این ماده آورده شده است:
الف) تقطیر جزئی: این ماده را می توان از نفت خام از طریق فرآیندی به نام تقطیر تولید کرد. در این فرآیند، نفت خام گرم می شود و بخارات در دماهای مختلف متراکم می شوند تا اجزای مختلف این ترکیب را جدا کنند.
ب ) جداسازی ایزومر: ماده ی به دست آمده از تقطیر جزئی حاوی مخلوطی از سه ایزومر است: ارتو (o-xylene)، متا (m-xylene) و پارا (p-xylene). این ایزومرها معمولاً با استفاده از فرآیندی به نام جذب فاز مایع باید جدا شوند.
ج) خالص سازی: سپس ایزومرهای جدا شده بیشتر خالص می شوند تا ناخالصی ها حذف شوند و به سطح خلوص مطلوب برسند.
الف) فرآیند اصلاح: در این فرایند هیدروکربنهای خاص که اغلب از نفتا یا سایر مواد اولیه آروماتیک به دست میآیند و از آن ها ماده ی فوق را تولید می کنند.
ب) ایزومریزاسیون و جداسازی: مخلوط حاصل حاوی ایزومرهای مختلفی است. این مواد معمولاً از طریق فرآیندهایی مانند اصلاح کاتالیزوری و جذب باید ایزومریزه و جدا شوند.
الف) متیله کردن تولوئن: این شامل یک واکنش شیمیایی است که در آن تولوئن (یک هیدروکربن معطر معمول) با متانول در حضور یک کاتالیزور برای تولید نوع مخلوط تصفیه می شود.
ب ) جداسازی ایزومر: مخلوط به دست آمده از این فرآیند حاوی مخلوطی از ایزومرها است که باید با استفاده از فرآیندهایی مانند تقطیر جزئی و تبلور جدا شوند.
ایزومر های آن همانند شکل زیر به سه دسته تقسیم می شود(متا، پارا، اورتو):
هنگام خرید این محصول توجه نمایید که نوع مخلوط آن را با سایر انواع موجود در بازار یک ماده در نظر نگیرید.
هنگام کار با این ترکیب نکات ایمنی را رعایت نمایید. عموما تمامی حلال های شیمیایی می توانند سبب آسیب به پوست شوند و در صورت استنشاق موجب سوزش گلو، چشم و سردرد شود.
ساخت اتیل بنزن
سوخت
رنگ و رزین
ساخت چسب
شوینده های صنعتی
حلال (همانند حلال های مهم دیگر از جمله استون ، اتیلن گلایکول ، تولوئن و …)
و…
آنالیز این ماده که توسط بندر امام تولید شده است به شرح زیر می باشد:
آنالیز نوع مخلوط
آنالیز نوع پارا
از نظر میزان پایداری می توان گفت که نوع متا بسیار پایدار تر از دو نوع دیگر است زیرا متا با توجه به قوانین ترمودینامیکی کنترل می شود و نوع پارا و اورتو از نظر جنبشی کنترل می شوند.
اگر به آنالیز های دیگری (تولید پتروشیمی های دیگر) احتیاج دارید لازم است تا به وبسایت پتروشیمی مربوطه مراجعه نمایید. سایر مواد شیمیایی تولیدی توسط این پتروشیمی عبارتند از آب ژاول، اسید کلریدریک و…
مخلوط این ترکیب توسط بندر امام چیزی حدود 214.500 تن تولید می شود و نوع پارای آن حدود 180.000 تن تولید می شود
این ماده مانند اغلب ترکیبات پتروشیمی فرار و قابل اشتعال است. این ماده حتی می تواند روی آب شناور شود و آتش را گسترش دهد. گرمایش این ماده و یا ظروف حاوی آن ممکن است باعث آتش سوزی یا انفجار شود. این ترکیب ممکن است باعث خواب آلودگی و سرگیجه شود و می تواند تحریک پوستی متوسط یا شدید را به وجود آورد. خطر آسپیراسیون در صورت بلعیده شدن و ورود به مجاری تنفسی ممکن است کشنده باشد. مشکوک به آسیب رساندن به جنین است و باید تحقیقات بیشتری پیرامون این مورد انجام شود.
خطرات این ترکیب را جدی بگیرید و پیش از استفاده از آن حتما نکات ایمنی مربوطه را به خوبی مطالعه نمایید.
فروش زایلن در شیمیایی تهران با بهترین قیمت
نکته: این ماده قابل اشتعال است با این حال دمای اشتعال خودکار آن 464 درجه سانتی گراد (867.2 درجه فارنهایت) گزارش شده است. با این حال ذخیره سازی آن در مجاورت منابع اشتعال زا می تواند سبب انفجار و آتش سوزی زایلین شود.
منبع
15 دیدگاه
سلام مقاله خوبی بود . نقطه جوش این ماده چند ایت؟ ایا خطرات ان به گونه ای است که کاربرد های ان را تحت تاثیر قرار دهد؟
ممنون از همراهی شما. نقطه جوش این ماده چیزی در حدود 136 تا 144 درجه سانتی گراد است. استفاده از این ماده باید با احتیاط و رعایت نکات ایمنی انجام شود. در صورت انجام نکات ایمنی خطری در برابر کاربرد های بیشمار این ترکیب وجود ندارد.
سلام یک لیتری هم برای فروش دار ید؟ آنالیزش همینه که توی سایتتون هست؟
سلام بله موجوده در خدمتتون هستیم 09901234846 مقدم