ایزوبوتیل الکل | خرید ایزوبوتیل الکل (IBA)
2023-05-302 اتیل هگزانول | فروش و خرید 2 اتیل هگزانول
2023-06-27لیست مواد شیمیایی می تواند شامل طیف وسیعی از مواد شیمیایی در گرید های گوناگون (آرایشی و بهداشتی، شوینده، صنعتی و خوراکی و…) باشد. در این مقاله که توسط کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران آماده سازی شده است به برخی از مواد شیمیایی موجود در این مجموعه می پردازیم.
برای اطلاع از نحوه فروش مواد شیمیایی با شماره ۰۹۹۱۱۱۲۳۳۴۲ تماس حاصل فرمایید.
لیست مواد شیمیایی صنعتی
همانطور که می دانید مواد شیمیایی می توانند در بالاترین گرید (دارویی) و با با خلوص کمتر (صنعتی) در بازار به فروش برسند. عموما گرید های صنعتی به دلیل درصد خلوص کمتر دارای قیمت پایین تری نیز می باشند و عموما در صنایع رنگ و رزین آبکاری ساخت شوینده های صنعتی و… به فروش می رسند.
برخی از مواد شیمیایی در این دسته بندی عبارتند از:
مونو اتانول آمین تری اتانول آمین و دی اتانول آمین
تیتانیوم دی اکسید (برای خرید تیتان 5566 کلیک کنید)
تری اتیلن گلیکول مونو اتیلن گلیکول و دی اتیلن گلیکول
نیتریت سدیم (صنعتی)
سی ام سی(صنعتی)
مونو استایرن
و…
لیست مواد شیمیایی آرایشی-بهدشتی
لیست مواد اولیه آرایشی و بهداشتی
1. اسیدها
اسید سیتریک و اسید لاکتیک نمونه ای از اسید های پر کاربرد در صنعت آرایشی و بهداشتی هستند که می توانند به طور موثر به عنوان لایه بردار، متعادل کننده pH و نگهدارنده در لوازم آرایشی استفاده شوند.این مواد جز ترکیبات بسیار فعال و تخصصی برای افزایش قدرت و اثربخشی محصولات پوست و مو به حساب می آیند.
2.مواد فعال
موادی که لایه بردار، تسکین دهنده، آبرسانی و احیا کننده هستند تا موادی که سلول های پوست را تغذیه کرده و از آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کنند همگی جز مواد اولیه فعال در محصولات آرایشی به حساب می آیند. نمونه ای از این مواد به شرح زیر می باشد:
تقویت کننده SPF – اکسید روی، دی اکسید تیتانیوم، آووبنزون، اکسی بنزون، ویتامین A/رتینوئیدها، ویتامین C، ویتامین E طبیعی، دی آلفا توکوفرول
درمان خشکی: اسید هیالورونیک، ویتامین E
مشکلات رنگدانه: کوجیک اسید، AHAs، BHA، هیدروکینون، ویتامین C، سدیم اسکوربیل فسفات، منیزیم اسکوربیل فسفات، کوجیک اسید، دی پالمیتات، نیاسینامید، آلفا آربوتین، بتا آربتون
درمان آکنه: ویتامین A/رتینوئیدها، اسید سالیسیلیک، بنزوئیل پراکسید، اسید آزلائیک.
3. قلیاها
از اجزای قلیایی اغلب برای تنظیم pH به عنوان عوامل بافر استفاده می شود.
4. آمینو اسیدها
5. آنتی اکسیدان ها
آنتی اکسیدان ها هم پوست را جوان می کنند و هم از آن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند، ( رادایکال های آزاد مولکول های مزاحمی هستند که به سلول های سالم آسیب می رسانند و باعث پیری زودرس می شوند.) علاوه بر این آنتی اکسیدان می تواند سبب حفظ خاصیت ارتجاعی پوست شود. آسکوربیک اسید یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان های پر مصرف در صنعت آرایشی و بهداشتی است.
و…
لیست مواد شیمیایی خوراکی
چرا از مواد شیمیایی در غذاهای فرآوری شده استفاده می شود؟
مواد شیمیایی در غذاهای فرآوری شده به دلایل مختلفی از جمله برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی، بهبود طعم یا بافت، افزایش رنگ، و ارزش غذایی محصولات استفاده می شود.
1. نگهداری مواد غذایی : مواد نگهدارنده مانند نمک به غذاهای فرآوری شده، به ویژه محصولات گوشتی مانند بیکن و هات داگ اضافه می شود. عمر مفید محصولات غذایی با نگهدارنده های غذایی مانند پتاسیم سوربات و نیتریت سدیم و بنزوات سدیم بهبود می یابد. این مواد از رشد میکروارگانیسم هایی مانند باکتری ها و قارچ ها در محصولات غذایی جلوگیری می کنند. برای خرید پتاسیم سوربات کلیک کنید.
2. بهبود طعم : برخی از غذاها طعم طبیعی ملایمی دارند در حالی که برخی دیگر پس از انجام مراحل مختلف فرآوری می توانند بی مزه شوند. در نتیجه، طعمدهندههای مصنوعی به برخی از محصولات غذایی اضافه میشود تا خوش طعمتر شوند.
3- شیرین کننده ها: برخی از شیرین کننده های مصنوعی می توانند جایگزین شکر شوند. از جمله ی این جایگزین ها می توان به سوربیتول و زالیتول و آسپارتام و… اشاره نمود. برای خرید سوربیتول کلیک کنید.
4- تنظیم پی اچ: محصولات غذایی می توانند پی اچ بالاتر و یا پایین تر از حد معمول داشته باشند. در این مواقع است که تنظیم کننده های پی اچ می توانند با تنظیم نمودن پی اچ نهایی سبب خوش طعم تر شدن محصول و افزایش طول عمر آن شوند. تری سدیم سیترات یکی از مهم ترین تنظیم کننده های پی اچ محصولات غذایی است.
5- محصولات اسیدی: محصولاتی مانند سیتریک اسید و لاکتیک اسید و فوماریک اسید و آسکوربیک اسید می توانند سبب بهبود زمان نگهداری محصول و یا بهبود بافت محصول نهایی شوند.
6- غلطت دهنده ها: به منظور بهبود ویسکوزیته ی محصولات لازم است تا برخی از مواد اولیه خوراکی مانند گوارگام و زانتان گام وسی ام سی به فرمولاسیون ساخت محصولات غذایی اضافه شوند
لیست مواد شیمیایی پتروشیمی در ایران کدام ها هستند؟
ایران پتروشیمی های مختلفی دارد که می تواند مواد شیمیایی مشتق نفتی مانند حلال ۴۰۲ و زایلن و تولوئن و متانول و… را تولید نماید.
در حال حاضر 67 واحد پتروشیمی فعال (26 منطقه در منطقه اقتصادی ماهشهر، 17 منطقه در منطقه عسلویه و 20 منطقه در سایر مناطق) با ظرفیت تولید 90 میلیون تن در سال مشغول تولید هستند. صنایع پتروشیمی بخشی از این محصولات را به صورت خوراک بین مجتمعی مصرف می کنند و بقیه به فروش می رسد. در حال حاضر 55 پروژه عمرانی (با ظرفیت کل 70.2 میلیون تن) در صنعت پتروشیمی وجود دارد.
صنعت پتروشیمی ایران از نظر درآمدزایی ارزی و ایجاد ارزش افزوده رتبه اول را در بین صنایع تولیدی ایران دارد.
متانول، آمونیاک، الفین ها (اتیلن، پروپیلن و بوتادین) و آروماتیک ها (بنزن، تولوئن، پارا زایلن، ارتوکسیلن، اتیل بنزن و استایرن) محصولات پایه اصلی تولید ایران در نظر گرفته می شوند. در سال 1999، ایران با 30 میلیون تن ظرفیت تولید محصولات اولیه، پس از عربستان سعودی رتبه دوم منطقه را به خود اختصاص داد و سهمی معادل 3.5 درصد از جهان را به خود اختصاص داد. ظرفیت تولید محصولات اساسی در سال 2020 در چین، آمریکا و عربستان سعودی به ترتیب 260، 104 و 44 میلیون تن بوده است. ایران اما در سال های اخیر به دلیل تحریم های فراوان از بازار رقابت محصولات پتروشیمی در سطح جهانی کنار گذاشته شد.
در اداه متن به صادرات مواد شیمیایی بیشتر می پردازیم:
صادرات مواد اولیه شوینده ، مواد اولیه دارویی و سایر مواد:
برخی از موادی که توسط شیمیایی تهران صادر می شوند عبارتند از:
- بتائین
- دی متوکسی متان
- تری اتانول آمین
- دی اتیلن گلایکول
- سود مایع و سود جامد
- تگزاپون
- لورامید
- اوره
- گلیسیرین
- اسید سیتریک
- اسید استیک
- اسید بنزوئیک
- اسید سولفونیک
- اسید کلریدریک
- سدیم بنزوات
- نیترات آمونیوم
- تری اتانول آمین
صادرات مواد شیمیایی به کدام کشور ها انجام می شود؟
این شرکت عموما صادرات انواع مواد شیمیایی را به کشور های
- عراق
- ترکیبه
- افغانستان
- ارمنستان
- و…
انجام می دهد.
بررسی صادرات به عراق و ترکیه:
صادرات مواد شیمیایی به عراق:
عراق که همسایه ی غرب ایران است با ایران مبادلات فراوانی در زمینه ی انواع مواد شیمیایی از جمله کود ها، حلال های پتروشیمی ، مواد اولیه غذایی و… دارد. خود کشور عراق در سال 2019 ، عراق در مجموع 81.7 میلیارد دلار صادرات داشته است که این کشور را به 40 کشور صادر کننده برتر در جهان تبدیل کرده است.عمده صادرات این کشور نفت خام (73.8 میلیارد دلار) ، نفت تصفیه شده (4.29 میلیارد دلار) ، طلا (2.54 میلیارد دلار) ، میوه های گرمسیری (358 میلیون دلار) و کک نفتی (357 میلیون دلار) می باشد. متداول ترین کشور ها برای صادرات عراق، چین (21.1 میلیارد دلار) ، هند (19.8 میلیارد دلار) ، کره جنوبی (7.1 میلیارد دلار) ، ایالات متحده (6.36 میلیارد دلار) و ایتالیا (4.76 میلیارد دلار) گزارش شده اند.
ایزهام احمد ، سردبیر ICIS در کنفرانس روغن ها و روان کننده های پایگاه خاورمیانه ICIS گفت: ایران در ماه مارس و در ماه آوریل تقریباً 20000 تن نفت پایه به عراق و تقریبا 20000 تن در ماه آوریل صادر کرده است.
بر اساس داده های تجارت بین المللی سازمان ملل متحد ، صادرات ایران به عراق طی سال 2018 ، 8.96 میلیارد دلار آمریکا بوده است.
طبق نمودار فوق روند صادرات ایران به عراق روندی صعودی است و در سال های اخیر بسیار رونق گرفته است.
عمده صادرات ایران به عراق به ترتیب در سال 2018 عبارتند از :
- سوخت های معدنی ، روغن ها ، محصولات تقطیر
- پلاستیک ها
- سبزیجات و ریشه ها
- اهن و استیل
- محصولات لبنی، تخم مرغ و عسل
صادرات مواد شیمیایی به ترکیه:
ترکیه همسایه ی غرب ایران است که با ایران مبادلات تجاری و توریستی فراوانی دارد. اقتصاد ترکیه برای تجارت خارجی باز است که 61.4 درصد از تولید ناخالص داخلی آن را تشکیل می دهد . خودرو (12.1 درصد از کل صادرات شامل خودروهای سواری ، وسایل نقلیه حمل و نقل و لوازم جانبی وسایل نقلیه) و فرآورده های نفتی (3.9 درصد) عمده صادرات ترکیه در سال 2019 بوده و پس از آن جواهرات ، نساجی و محصولات فولادی قرار دارند. عمده محصولات وارداتی طلا (5.4٪) ، روغن (4.5٪) ، اتومبیل ها و لوازم جانبی (در کل 4.2٪) ، ضایعات آهنی (2.7٪) و زغال سنگ (1.7٪) بود. حجم صادرات ترکیه به میزان بی سابقه 17.8 in در سال 2020 عمدتا به دلیل Covid-19 کاهش یافته است. پیش بینی می شود صادرات ترکیه در سال 2021، 26.5 درصد افزایش یابد و پیش بینی می شود واردات آن با نرخ کندتری (6 درصد) افزایش یابد.
بر اساس داده های تجارت بین الملل سازمان ملل متحد ، صادرات ایران به ترکیه طی سال 2018، 2.37 میلیارد دلار آمریکا بوده است. نمودار داده های این گزارش را در عکس زیر می توانید مشاهده کنید.
طبق نمودار منتشر شده در سال های اخیر روند صادرات ایران به ترکیه به دلیل تحریم های اعمال شده به ایران و پاندمی شدن ویروس کرونا در جهان روندی نزولی است. با این حال پیش بینی می شود کمه در سال های آینده این روند مجددا صعودی گردد.
عمده صادرات ایران به ترکیه به ترتیب به صورت زیر است:
سوخت های معدنی ، روغن ها ، محصولات تقطیری
- پلاستیک
- آهن و استیل
- مس
- روی
- آلومینیوم
- کودها
صادرات به سایر کشور ها
شیمیایی تهران توانایی صادرات به انواع کشور ها را دارد. برخی از این کشور ها عبارتند از ارمنستان و افغانستان:
صادرات مواد شیمیایی به ارمنستان
بر اساس داده های تجارت بین الملل سازمان ملل متحد ، صادرات ایران به ارمنستان طی سال 2018، 158.99 میلیون دلار بوده است. نمودار آن که در سال 2021 آپدیت شده است به صورت زیر است:
به نمودار زیر توجه نمایید:
عمده بازار صادراتی مواد به ارمنستان به صورت زیر است:
- سوخت های معدنی ، روغن ها ، محصولات تقطیر
- آهن و فولاد
- پلاستیک
- میوه های خوراکی ، آجیل ، مرکبات ، خربزه
- قطعات آهن یا فولاد
- مواد شیمیایی معدنی ، ترکیب فلزات گرانبها ، ایزوتوپ
صادرات مواد شیمیایی به افغانستان
بر اساس داده های تجارت بین المللی سازمان ملل متحد ، صادرات ایران به افغانستان در طول سال 2018، 2.93 میلیارد دلار بوده است. در سال های اخیر روند صادرات ایران به افغانستان روندی صعودی بوده است با این حال با چیره شدن گروه طالبان بر این کشور روند صادرات به آن در هاله ای از ابهام قرار خواهد گرفت
به نمودار زیر توجه نمایید:
عمده موادی که از ایران به این کشور صادر می شود به ترتیب زیر می باشد:
- سوخت های معدنی ، روغن ها ، محصولات تقطیر
- آهن و فولاد
- پلاستیک
- سبزیجات ، میوه ها ،آجیل
- تجهیزات برقی ، الکترونیکی
- فرش و سایر کفپوش های نساجی
منبع مورد بررسی صادرات در این مقاله از https://tradingeconomics.com/ ترجمه شده است
با ما در شیمیایی تهران در ارتباط باشید: 02191007499
برای خرید و فروش مواد شیمیایی کلیک کنید
برای خرید متانول کلیک کنید
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]