MTBE (متیل ترشیو بوتیل اتر )
2019-02-11کلر چیست و چه کابردی دارد؟ (Chlorine) فروش و خرید کلر در شیمیایی تهران
2019-02-14اسید سولفوریک چیست؟ این ماده پودر و مایع در صنایع مختلف کاربرد دارد. این اسید جز قوی ترین اسید های موجود در بازار است که به اسید باتری و یا جوهر گوگرد نیز مشهور است. خرید و فروش سولفوریک اسید H2So4 در شیمیایی تهران. اطلاع از قیمت: 02191007499
فروش اسید سولفوریک :
گروه بازرگانی شیمیایی تهران ، از جمله واردکنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی بوده و در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی بالاخص فروش عمده تجربه بالایی دارد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران ارتباط برقرار نمایید.
قیمت اسید سولفوریک :
جهت استعلام سریع قیمت مواد شیمیایی صنعتی صفحه اصلی سایت بازرگانی شیمیایی تهران از اینجا وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت ، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
مشخصات ماده
نام انگلیسی :Sulfuric acid
بازار جهانی سولفوریک اسید
پیش بینی می شود که بازار جهانی اسید سولفوریک تا سال 2021 به 11.10 میلیارد دلار برسد که در دوره پیش بینی CAGR 2.87 درصد است. علاوه بر این، پیشبینی میشود که این بازار از سال 2016 تا 2021 به 278.33 میلیون تن برسد.
سولفوریک اسید چیست؟
ماده ای با فرمول شیمیایی، H2SO4 است. این ماده بی رنگ، بی بو، بسیار خورنده و شبیه مایعات روغنی است. گاهی اوقات از این ماده با نام روغن زیتون قرمز یاد می شود.
اسید سولفوریک غلیظ
هنگام گرم شدن، 100٪ خالص گاز سولفور تری اکسید SO3 را آزاد می کند. این عمل ادامه می یابد تا زمانی که یک محلول با نقطه جوش ثابت یا آزئوتروپ ایجاد شود. محلول آزئوتروپ حاوی حدود 98.5٪ H2SO4 است. در این نقطه دما به حدود 337 درجه سانتیگراد می رسد.
نوع داغ غلیظ این ماده با اکثریت فلزات و با چندین غیر فلز، مانند گوگرد و کربن واکنش نشان می دهد. از آنجایی که نوع غلیظ دارای نقطه جوش نسبتا بالا است، می توان آن را برای آزاد سازی مواد فرار از نمک های آن ها استفاده کرد، به عنوان مثال وقتی که کلرید سدیم( یا نمک معمولی) با اسید سولفوریک واکنش می دهد، گاز هیدروژن کلرید، HCl، آزاد می شود.
غلیظ دارای تمایل بسیار زیادی برای واکنش با آب است. به همین دلیل گاهی اوقات از آن به عنوان یک عامل خشک کننده (رطوبت زدا) استفاده می شود و می توان ترکیبات بسیاری را بدون رظوبت نمود (مانند کربوهیدرات ها ). این ماده می تواند با ساکارز شکر، C12H22O11 ،واکنش نشان دهد و 11 ملکول آب از شکر جدا کند. محصولات این واکنش توده ی كربنی اسفنجی و سولفوریک اسید رقیق است. واکنش بیان شده مشابه واکنش آن با پوست، سلولز و سایر مواد گیاهی و حیوانی است.
هنگامی که اسید غلیظ با آب مخلوط می شود، مقدار زیادی حرارت آزاد می شود؛ با مقدار مشخصی حرارت آب می تواند به جوش آمده و پراکنده شود. برای رقیق کردن اسید، باید آن را به آرامی به آب سرد اضافه کرد و به وسیله ی هم زدن یکنواخت افزایش گرما را محدود کرد. این ماده با آب واکنش می دهد تا هیدرات هایی را با خواص متمایز به وجود آورد.
اسید سولفوریک رقیق
این ماده در غلظت های بالای 98 درصد به فروش می رسد و به شدت غلیظ و خطرناک است.
اگر به دنبال این ماده در نوع رقیق هستید می توانید آن را با آب در حجم دلخواه رقیق کنید. توجه نمایید در فرایند رقیق سازی این ماده حتما باید اسید را به آب اضافه نمایید.
تولید اسید سولفوریک
روش تولید این ماده به صورت زیر می باشد. در این روش دی اکسید گوگرد ه عنوان ماده ی اولیه استفاده می شود.
کاربرد اسید سولفوریک
این اسید یکی از مهمترین مواد شیمیایی صنعتی است. هر ساله بیشتر از هر ماده دیگری تولید می شود؛ این ماده بیش از 40 میلیون تن در سال 1990 در ایالات متحده تولید شد. این کاربردها بسیار متفاوت است و تقریبا در تولید تمام کالاهای تولیدی نقش مهمی دارد. استفاده عمده از اسید سولفوریک در تولید کود شیمیایی است، مانند سوپر فسفات آهک و سولفات آمونیوم. به طور گسترده ای در تولید مواد شیمیایی استفاده می شود، برای مثال، ساخت هیدروکلریک، اسید نیتریک، نمک های سولفات، مواد شوینده مصنوعی، رنگ ها و رنگدانه ها، مواد منفجره و مواد مخدر در یک یا چند مرحله از فرایند تولید خود به این ماده مربوط می شود.
این ماده در پالایش نفت نیز کاربرد دارد چرا که زدودن ناخالصی ها از بنزین و سایر محصولات پالایشگاهی به وسیله ی این ماده صورت می گیرد. در فرایند پرداخت فلزات، به عنوان مثال، در تمیز کردن آهن و فولاد قبل از پوشش دهی آن ها با قلع یا روی، استفاده می شود. در تولید ابریشم مصنوعی (ریون) نیز از اسید سولفوریک استفاده شده است. این ماده همچنین به عنوان الکترولیت در باتری وسایل نقلیه موتوری، استفاده می شود. برای این کاربرد، حاوی حدود 33٪ H2SO4 و وزن مخصوص حدود 1.25 کیلو گرم بر لیتر است. این اسید اغلب به نام اسید باتری نامیده می شود.
کاربرد های موردی این ماده به صورت زیر است:
به عنوان ماده خام یا عامل فرآوری در صنایع شناخته می شود. اسید سولفوریک رایج ترین ماده شیمیایی مورد استفاده در جهان است و تقریباً در تمام صنایع از جمله موارد زیر استفاده می شود
- کودها
- داروسازی
- گازوئیل
- باتری های خودرو
- سفید کردن کاغذ
- سفید کننده قند
- تصفیه آب
- عوامل سولفوناسیون
- الیاف سلولزی
- تولید فولاد
- عوامل رنگ آمیزی
- واسطه های اسید آمینه
- بازسازی رزین های تبادل یونی
- پالایش فرآورده های نفتی (این ماده با خلوص 93 درصد برای پالایش فرآورده های نفتی استفاده می شود. از اسیدهای ضعیف تر استفاده نمی شود زیرا چنین خاصیت پالایشی ندارند.) اسید سولفوریک فومینگ را می توان در پالایشگاه های نفت برای تولید فرآورده های نفتی بی رنگ و بی بو استفاده کرد.
- تولید مواد منفجره (برای تولید مواد منفجره از این ماده در دو مرحله استفاده می شود. ابتدا در نیتراسیون ترکیبات آلی مانند تولوئن و فنل استفاده می شود. ثانیاً به عنوان یک عامل خشک کننده کاربرد دارد.)
- اسید شویی (مقدار سولفوریک مورد استفاده برای اسید شویی فولاد به قلع و گالوانیزه حدود 30000 تا 35000 تن در ماه است. توجه نمایید که برای این منظور از نوع غلیظ استفاده می شود، اما می توان آن را هنگام تولید صفحات و سیم گالوانیزه رقیق کرد.)
آیا می دانستید؟
با کمک این ماده می توانید کبریت را به راحتی روشن نمایید!!!
این ماده با نام اسید کبریت نیز شناخته می شود. برای روشن شدن کبریت تنها کافیست چند قطره از محلول سولفوریک غلیظ را بر روی کبریت بریزید و بعد از چند ثانیه شاهد روشن شدن کبریت باشید. این ماده چون خورنده است حتما این کار را با رعایت نکات ایمنی انجام دهید
خطرات
این ماده یک اسید قوی است در نتیجه می تواند مقدار زیادی یون هیدروژن (H+) را در محلول آزاد کند که منجر به pH بسیار پایین می شود. این خواص باعث می شود که این ماده به شدت با مواد دیگر واکنش نشان دهد. در نتیجه ذخیره سازی و نگهداری آن باید با احتیاط انجام شود.
این ماده باید با دقت در ظروف ساخته شده از مواد غیر واکنش دهنده (مانند شیشه) نگهداری شود. محلول هایی با غلظت برابر و یا قوی تر از 1.5 مولار باید دارای برچسب “خورندگی” باشند، در حالی که محلول هایی با غلظت بیشتر از 0.5 مولار اما کمتر از 1.5 مولار باید با عنوان ” محرک” نامگذاری شوند. افراد مرتبط با اسید سولفوریک باید از لباس ها و ماسک ایمنی استفاده کنند.
اقدامات درمانی
اولین درمان استاندارد برای دفع آن از روی پوست، همانند دیگر مواد خورنده، شستشو با مقدار زیادی آب است. شستشو برای حداقل ده تا پانزده دقیقه برای خنک کردن بافت اطراف، رفع اسید و جلوگیری از آسیب ثانویه باید ادامه یابد. لباس آلوده بلافاصله برداشته می شود و پوست زیر آن کاملا شسته می شود. سایر اقدامات پزشکی نیز باید طبق استاندارد های ارائه شده انجام پذیرد.
اسید های صنعتی مشابه را می توانید از بازرگانی شیمیایی تهران تهیه بفرمایید.
6 دیدگاه
سلام خسته نباشید. اسید سولفوریک با درصد خلوص بالا و در حجم زیاد موجود دارید؟ برای استفاده به حجم زیاد اسید از این اسید احتیاج دارم که به لرستان ارسال بشه. از چندتا فروشگاه دیگه درخواست کردم و چندتای دیگه. ولی زمان رسیدنشون به دستم خیلی طولانی میشه. شما چند وقته می تونید اسید سولفوریک رو برسونید و اینکه بیش ترین حجمی که امکان ارسالش رو دارید، چقدره؟ نحوه استفاده برای رو هم لطفا توضیح بدین.
سلام بله امکان ارسال وجود دارد. در سریعترین زمان ممکن کارشناسان شیمیایی تهران در هر کجای ایران که باشید محصول مورد نظر را به دستتان خواهند رساند
سلام به این میگن اسید کبریت؟ چرا کبریت؟
سلام بله این ماده اسید کبریت است چون می تواند به راحت کبریت را روشن نماید. سر کبریت را درون یک بشر از سولفوریک اسید نمایید مشاهده می کنید که بعد از سپری شدن اندکی کوتاه کبریت خود به خود روشن می شود
ممنون از اینکه متن کامل در خصوص اسید سولفوریک و نحوه ی خرید آن ارائه دادید، با سپاس فراوان
سلام ممنون از همراهی شما با وبسایت شیمیایی تهران. شما می توانید برای خرید این محصول نیز با واحد فروش شیمیایی تهران در ارتباط باشید. شماره تلفن تماس جهت ثبت سفارش به واحد فعالیتی شما بستگی دارد، که شماره ها را در وبسایت ما می توانید مشاهده نمایید.
شماره تلفن تماس دفتر مرکزی فروش: 02191007499